ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
من میترسم خدایا اگه نشد چی اگه اون نخواست چی یه وقتایی هم میگم آدمش آدم باشه همه چی مبشه ولی در کللل
🥲🥲میفهمم گلم نگرانی هات رو درک میکنم 🫠🫠
ولی خب اگه واقعا دلت باهاش تا تهش برو ...منم تموم این دعدعه های شما رو دارم ....اما اگه ارزشش رو داره برو...تهش اینه ک شرمنده خودت و احساساتت نیستی... ک بگی اگه تلاش میکردم میشد🥲و اینکه دنیا ناعادلانه....شاید ادمی ک تایپت باشه دیه سر راهت قرار نگیره
😄ن هنوز ....اما خواهرم راه دوره میگه سخته ...در صورتی ک من دوست دارم راه دور ازدواج کنم
درسته گفتهن دوری و دوستی اما این مثل برای هر ازدواج دوری نمیشه!
با این حال خوشبختی رو برای شما و همهی دختران ایرانم از درگاه خداوند خواهانم!
هر چی به کامته پیش بیاد!
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.