2777
2789

سلام شبتون بخیر دوستان 

😄😄اول از همه بگین ک چطور با همسرتون آشنا شدین 

و از اینکه راه دور ازدواج کردین راضی هستین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوراِزدواجی❓️

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

اتفاقا ب نظر من خیلی هم خوبه 🫠اتفاقا من خودم عاشق راه دورم و اونی ک دوسش دارم دورهه🥲🥲

من میترسم خدایا اگه نشد چی 

اگه اون نخواست چی 

یه وقتایی هم میگم آدمش آدم باشه همه چی مبشه ولی در کللل

🥹ای جان ایشالا ک بشههه😍😍منم یکی رو دوست دارم ک راهش از من دوره 🥲🥲😭😭

آخه من دوست ندارم برم مشهد دلم میخاد اون بیاد اینجا من نمیتونم از خانوادم دور شم حس میکنم تهش هیچه نمیدونم 

ایشالا که پایدار باشین عزیزم 

من میترسم خدایا اگه نشد چی اگه اون نخواست چی یه وقتایی هم میگم آدمش آدم باشه همه چی مبشه ولی در کللل

🥲🥲میفهمم گلم نگرانی هات رو درک میکنم 🫠🫠

ولی خب اگه واقعا دلت باهاش تا تهش برو ...منم تموم این دعدعه های شما رو دارم ....اما اگه ارزشش رو داره برو...تهش اینه ک شرمنده خودت و احساساتت نیستی... ک بگی اگه تلاش میکردم میشد🥲و اینکه دنیا ناعادلانه....شاید ادمی ک تایپت باشه دیه سر راهت قرار نگیره 

😄ن هنوز ....اما خواهرم راه دوره میگه سخته ...در صورتی ک من دوست دارم راه دور ازدواج کنم

درسته گفته‌ن دوری و دوستی اما این مثل برای هر ازدواج دوری نمی‌شه!

با این حال خوش‌بختی رو برای شما و همه‌ی دختران ایرانم از درگاه خداوند خواهانم!

هر چی به کامته پیش بیاد!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

آخه من دوست ندارم برم مشهد دلم میخاد اون بیاد اینجا من نمیتونم از خانوادم دور شم حس میکنم تهش هیچه ن ...

🥲الهی بگردم ایشالا ک هر طور ک میخواین پیش بره 😍

اما من میخوام برم شهر اونا زندگی کنم اونا قم زندگی میکنن ....

قربونت برم مرسی🥲فعلا ک هیچی معلوم نیست