2777
2789

مربی میگفت تصور یه اندام جنیفری رو نداشته باش چون خیلی به ژن ربط داره😥😂الان من هدفم کمر باریک و پایین تنه پره یعنی باید سرمو به بیابون بزنم؟ 

روز اولی ناامید شدم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به ژن داره برای یکی 60 درصد برای یکی 10 درصد

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

دراز مدت نتیجه میده.ولی بنظرم برای اندام خوب ۴۰ درصد ورزش ۶۰ درصد رژیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

در درازمدت حتما جواب میگیری

من میخام حداقل صرف چندماه خیلی سایز کم کنم 

الانم به شدت وزن کم کردم ولی برای عروسیم میخام خیلی اندامم رو فرم بیاد🙁

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

حداقل چندسال طول میکشه ولی خب اره به ژنم ربط داره

خب من یه جوریم که باسن برجسته ای ندارم 🙁عملا هیچ راهی ندارم 

پس چجوریه میگن با بدنسازی میشه حجیم کرد 

راست میگه واقعا ژن مهمه و عمل جراحی،ورزش معجزه خاصی نمیکنه

من روون دارم ولی باسن خیر😥 عملا ژن شو ندارممم