2777
2789
عنوان

با بدنسازی چند درصد به اندام ایده آل میرسیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 29 پست
بستگی به ژن داره برای یکی 60 درصد برای یکی 10 درصد

اره مربی هم گفت

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

دراز مدت نتیجه میده.ولی بنظرم برای اندام خوب ۴۰ درصد ورزش ۶۰ درصد رژیم

دقیقا تغذیه خیلی مهمهههع

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عشقم با ورزش تها اونطوری نمیشی ولی تاثیر داره واقعا مخصوصا توی پایین تنه

چقدر تاثیر داره؟و اینک ورزش ب خودی خود ممکن نیست یکم حجیم کنه؟

من بدون باشگاه اندامم از کایلی جنر بهتره و بله ژنتیکیه

🫠😍ژن خوب و شما داری

عزیزم خودتوگول نزن فقط فرم میگیری همین 

که بدنیست فرم گرفتن وبه بهترین خودت میرسی

نه چیزی اضافه میشه ونه کم

شمافک کن دورکمرت ۷۰باشه ودورباسن ۹۰سانت همونجوری چاقولاغرمیشی باهمون نوع فرم بدن

ولی حتماورزش کن 

هرچقدم رو فرم بیاری تولباس عروس مشخص نیس

اخه من خیلی دلم میخاد لباس اروپایی بپوشم

دقیقا تغذیه خیلی مهمهههع

بنظرت چند سال طول بکشه به اون اندامی که میخوایم برسیم؟منم میخوام شروع کنم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اووووف روز اولی هنوز بدن اول تغذیه بعد ورزش انتظار نداشته باش اندامت شبیه اینایی که عمل میکنن بشه رو ...

من یه سری چیزارو مصرف نمیکنم برای همین خیلی باید اول روی تغذیه ام کار کنم 

چقدر تاثیر داره؟و اینک ورزش ب خودی خود ممکن نیست یکم حجیم کنه؟

ورزش و رژیم با هم بله حجیم میکنه تاثیرش هم زیاده 

البته بالاتنه با ورزش حجیم نمیشه فقط فرم میگیره ولی پایین تنه حجیم میشه با ورزش و رژیم 

البته رژیمی که با ول کردن ورزش نری تو شیب چاقی یه رژیم مناسب 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

این ژن ک همه میگن یجور از سر بازکنیه 

تمام جاها عضلانی مثل باسن شک نکن خیلی قابل تغییره عضله رشد میکنه در مورد شکم و پهلو میشه گفت راسته چون نمیتونی تعیین کنی کدوم چربیا اب شن و کجاها ذخیره شن

عزیزم خودتوگول نزن فقط فرم میگیری همین که بدنیست فرم گرفتن وبه بهترین خودت میرسینه چیزی اضافه میشه و ...

🙁🙁🤏🏼دلم میخاست یکم شبیه اندام مد نظرم بشم

بنظرت چند سال طول بکشه به اون اندامی که میخوایم برسیم؟منم میخوام شروع کنم

نمیدونم واقعا 

این ژن ک همه میگن یجور از سر بازکنیه تمام جاها عضلانی مثل باسن شک نکن خیلی قابل تغییره عضله رشد میکن ...

من از لاغری اوکیم 

جتی با وجود وزن بالا هم اصلا مشخص نبود که چاقم ولی خب دلم میخاد اندامم به شدت مناسب بسه

🙁🙁🤏🏼دلم میخاست یکم شبیه اندام مد نظرم بشم

اونجوری نمیشی عزیزم😂چون من هم لاغردیدم وهم چاق این نوع فرم بدنو خودم هم مستطیلم ومربی بااینکه باسنش خوشفرم بوده پهلوهم داشته چربی خط سوتین هم داشته ولی خیلی قشنگ ترمیشی باورزش قطعا

باورکن شایدجنیفرهم ازباسنش راضی تباشه ازدرون خودش ودوست داشته باشه یه باسن معمولی داشته باشه