2777
2789
عنوان

می خوان از مدرسم اخراجم کنن

235 بازدید | 23 پست

بچه ها الان یازدهمم و امسال رفتم یه مدرسه دیگه چون دوباره آزمون ورودی دادم توی این مدرسه جدیده همه ازم فرار میکنن یه جوری رفتار میکنن و هیت میدن مدام بهم 

یه دوستی اول سال داشتم فک می کردم عقل درستی داره و آدمه زیادم درسش خوب نبود تازه از شهرستانشون اومده بودن دیدم هر روز میشینه یه جا همش چرت و پرت و چیزای زشت و مثبت چهل میگه از کارایی که براش کردم پشیمونم بردمش روز دختر شهربازی و پارک و کافه و....

خیلی شرمسارم برای خودم که دیدم منو با همههههه بد کردددد دوستای جدید مدرسه ام رو من دست بلند کردن این خانمم عین خیالش نبود با همه جر و بحث و دعوا کردم 

امروزم که خودش اومد سر کلاس هلم داد گفت همه ازت متنفرن آخه تو که آدم نیستی و هیچ کس دوست ندارن منگول با اینکه بیشتر مامانم دوست داشت اون باهاش باشه تا من  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودم متنفرممممم کاش یکیم منو تو این دنیا دوست داشت تو خونه هم همین وضعه کمکم کنیددد

عزیزم تو واقعا با ارزشی چون هر آدمی لیاقت محبت و عشق داره حتما به خودت عشق بده و ببین دلیلش چیه که فکر می‌کنی کسی دوستت نداره الانم دست نگه دار فلن یکم صبر کن

قلدری تو مدارس همش تقصیر والدینی هست که تربیت بلد نبودن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

داری روی واقعی بعضی آدما رو میبینی

روی واقعی نیس کارخرابی یه سری ادماس این وسط که منم درگیر شدم 

اولین نفر که باهاش در گیر شدم مامانش سرطانی بود اینم بابا نداره

مدرستو عوض کن معلومه اینا آدم نیستن یعنی چی چطوری جرعت کردن دست بلند کنن

همین دختره که باهاش کات کردم اولاش میگف من از ابادانم بعد گفت شوشتر بعدش گف بندر تعادل روحی روانی نداش منم درگیر کرد عیننن یه ویروسه

عزیزم تو واقعا با ارزشی چون هر آدمی لیاقت محبت و عشق داره حتما به خودت عشق بده و ببین دلیلش چیه که ف ...

مرسیییی کاش حداقل بقیه آدمای جامعه باهام خوب باشه ایناهم خدا بهشون عقل حسابی بده