heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 عنوان دلتنگی 252 بازدید | 23 پست دلتنگ ی شخصی امکه خیلی با هم صمیمی بودیماما انقدر کار بهش فشار اورده منو کلا فراموش کردهخیلیییی دلتنگشم خیلیی این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 1404/08/24 | 22:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 مرد یا زن؟ ی خانومهخالمه این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 من هم دلتنگشم ولی آن بی محلی میکنه بهم طرف منو خیلی دوست داره اما نمیتونه این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10186 ی خانومهخالمه خوش بحالش که خواهرزادش دلتنگشه لطفاااااا درخواست ندین🙏
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 دلتنگی واقعا حس خیلی بدیه😭 این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 خوش بحالش که خواهرزادش دلتنگشه خیلی با هم صمیمی بودیم اما این چند وقته خیلییی کار ریخته سرش خیلی این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 نمیتونه چی نمیتونه بیاد پیشمیا باهام حرف بزنه این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10186 خیلی با هم صمیمی بودیم اما این چند وقته خیلییی کار ریخته سرش خیلی حتما فاصله سنی تون کمه لطفاااااا درخواست ندین🙏
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 حتما فاصله سنی تون کمه نه زیادهاما خیلی باهام صمیمی هستفکر کن شب ها انقدر با هم حرف میزدیم و میخندیدمک یادمون میرفت قرار بود بخوابیم این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10186 نه زیادهاما خیلی باهام صمیمی هستفکر کن شب ها انقدر با هم حرف میزدیم و میخندیدمک یادمون میرفت قرار بو ... چه خوب.انشاالله همیشه به خوشی لطفاااااا درخواست ندین🙏
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 771 خالت خب نزدیک ترین شخصت، نمیتونی بهش زنگ بزن خالم برای حکم مامانم رو دارهنمیخوام مزاحمش بشم خیلیییی کار دارهشاغل هست این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم