heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 عنوان دلتنگی 268 بازدید | 23 پست دلتنگ ی شخصی امکه خیلی با هم صمیمی بودیماما انقدر کار بهش فشار اورده منو کلا فراموش کردهخیلیییی دلتنگشم خیلیی (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 1404/08/24 | 22:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 مرد یا زن؟ ی خانومهخالمه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 من هم دلتنگشم ولی آن بی محلی میکنه بهم طرف منو خیلی دوست داره اما نمیتونه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 11494 ی خانومهخالمه خوش بحالش که خواهرزادش دلتنگشه لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 دلتنگی واقعا حس خیلی بدیه😭 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 خوش بحالش که خواهرزادش دلتنگشه خیلی با هم صمیمی بودیم اما این چند وقته خیلییی کار ریخته سرش خیلی (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 نمیتونه چی نمیتونه بیاد پیشمیا باهام حرف بزنه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 11494 خیلی با هم صمیمی بودیم اما این چند وقته خیلییی کار ریخته سرش خیلی حتما فاصله سنی تون کمه لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤
elnazl10 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 2678 خالت خب نزدیک ترین شخصت، نمیتونی بهش زنگ بزن شاید یه روزی هردومون پشیمون شدیم. تو از رفتنت من از دوست داشتنم... 🍃🌊⛈️
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 حتما فاصله سنی تون کمه نه زیادهاما خیلی باهام صمیمی هستفکر کن شب ها انقدر با هم حرف میزدیم و میخندیدمک یادمون میرفت قرار بود بخوابیم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 11494 نه زیادهاما خیلی باهام صمیمی هستفکر کن شب ها انقدر با هم حرف میزدیم و میخندیدمک یادمون میرفت قرار بو ... چه خوب.انشاالله همیشه به خوشی لطفاااااا درخواست ندین🙏🖤M🖤
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 998 خالت خب نزدیک ترین شخصت، نمیتونی بهش زنگ بزن خالم برای حکم مامانم رو دارهنمیخوام مزاحمش بشم خیلیییی کار دارهشاغل هست (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم