البته که تعریف از خود کردن اصلا جالب نیست ولی من روش خودم رو میگم🙏🏾
سبزیش رو صفر تا صد خودتون آماده کنید از بیرون نگیرید خشک شده هم نباشه بهتره
ترکیبات سبزی: (جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله) مقدار این سبزیا باید اندازه هم باشن. سبزی ها بعد خورد شدن که باید ریز خورد بشن، حسابی بایستی سرخ کنید (با روغن نسبتا زیاد) حداقل یک ساعت تا یک ساعت و نیم.
لیمو امانی به مقدار زیاد استفاده کنید. تلخیش رو با خیساندن توی آب جوش بگیرید.
از زردچوبه مقدار زیاد و به میزان لازم فلفل سیاه و زعفران استفاده میکنم.
یه کمی رب وقتی که گوشت و پیاز و سبزی درحال تفت خوردن هستن اضافه میکنم. (مقدار رب اندازه یه سر قاشق)
برای ترش شدنش وقتی گوشت پخت آبلیمو اضافه میکنم همون موقع نمک خورشت رو هم اضافه میکنم.
پیاز هم باید حسابی ریز خورد بشه و کامل تفت بخوره.
اگه خورشت تون چربی گوشتش زیاد باشه طعمش رو بسیار بد میکنه این خیلی مهمه عزیزم