2777
2789
نمیدونم، حس میکنم جا نمیفته با این که از صبح میذارم طعمش اون طعم اصیل نیست با این که مواد خوب استفاد ...

سبزی خوب با شعله کم سرخ کن 

و سبزی باید ریز خرد شده باشه 

اسفناج هم کم و زیاد نباشه 

بعد که آب اضافه کردی 

به اندازه ای بپزه که قشنگ جا بیفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم، حس میکنم جا نمیفته با این که از صبح میذارم طعمش اون طعم اصیل نیست با این که مواد خوب استفاد ...

اين سري به سبزيت اسفناج بيشتري اضافه كن و زيرشو كم كن با شعله ملايم حداقل چهل دقيقه يكساعت تفتش بده بشه تيره تيره سبزي رو هر رنگي بود موقع تفت دادن خورشتت همون رنگي ميشه 

بگوو🥲🙏

من قورمه هیچ کس رو غیر خودم قبول ندارم . ولی واقعا یه رازه . 

اولا سبزیش باید خیلی ریز باشه و زیاد سرخ شه . البته من اماده می خرم چند جارو امتحان کردم این خوب بودش .گوشتش رو اول با یه تیکه دنبه سرخ کن. باید اب قلم بریزی توش . لیمو عمانی هم ننداز . فقط اون سیاهی های لیمو رو جدا کن پودر کن . توش رب انار و تمر هندی هم بزنی خوب میشه. دنبه هم اگر می ندازی زود بردار توش وا نره .

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگوو🥲🙏

البته که تعریف از خود کردن اصلا جالب نیست ولی من روش خودم رو میگم🙏🏾

سبزیش رو صفر تا صد خودتون آماده کنید از بیرون نگیرید خشک شده هم نباشه بهتره

ترکیبات سبزی: (جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله) مقدار این سبزیا باید اندازه هم باشن. سبزی ها بعد خورد شدن که باید ریز خورد بشن، حسابی بایستی سرخ کنید (با روغن نسبتا زیاد) حداقل یک ساعت تا یک ساعت و نیم.

لیمو امانی به مقدار زیاد استفاده کنید. تلخیش رو با خیساندن توی آب جوش بگیرید.

از زردچوبه مقدار زیاد و به میزان لازم فلفل سیاه و زعفران استفاده می‌کنم.

یه کمی رب وقتی که گوشت و پیاز و سبزی درحال تفت خوردن هستن اضافه می‌کنم. (مقدار رب اندازه یه سر قاشق)

برای ترش شدنش وقتی گوشت پخت آبلیمو اضافه می‌کنم همون موقع نمک خورشت رو هم اضافه می‌کنم. 

پیاز هم باید حسابی ریز خورد بشه و کامل تفت بخوره.

اگه خورشت تون چربی گوشتش زیاد باشه طعمش رو بسیار بد می‌کنه این خیلی مهمه عزیزم 

آریایی

آخرش یه‌تیکه یخ بندازی توی قابلمه خیلی روغن میندازه

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.