2777
2789
عنوان

همسرم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 25 پست
نامزده منم همینه.ولی اون زل میزه یجا و میره تو فکر وغذا مذا نمیخوره.من خودمو کشتم تو دوماه یک کیلو ک ...

ادم دوبونه ميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نمیدونم چرا ما باید همیشه تاوان بی پولی و قرض .و مشکلات روحی همسرامونو بدیم

چون همسرشونیم ،و همسر بودن یعنی همراه بودن،یعنی درک کردن طرف مقابل،بماند ک همین دیشب به خودم گفتش تو تاحالا کجا همراهی کردی،کحا کوتاه اومدی😧😦😂😂😂😂😂😂

چيكارش كنم اخه اعصاب نداره ميگم غذا بزارم بريم بيرون ميگه اخه هرارو نميبيني ميخاي كجا بري تو اين هوا ...

مردا وقتی متوجه شن زنها مشکلات مالیشون رو درک مبکنن و همراهشون هستن اخلاقشون بهتر میشه

همه ماها این روزا و این اخلاق گند شوهرارو پشت سر گذاشتیم

ایشالا هرچه زودتر درست میشه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

من مطمئنم بخاطر اون مهمونی لعنتی بود ؛شوهرت ناراحت شده اگه هر کسی دیگه هم بود خیلی ناراحت میشد اینقد با کنایه باهاش حرف میزدن و مسخره اش میکردن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
هیچی .باید همش سکوت کنی .ازش پذیرایی کنی .بهش لبخند بزنی

گاهي ميگم كاش يه كار ميشد پيدا كرد تو خونه 

ديشب رفتيم خونه رفقيش ايشون به تازگي ورشكست شدن منو زنش يه ور زار زديم همسرمو رفقشم يه ور

يه ساله اوضاع هردومون بهم خورده بيچاره دوتا بچه داره با اون ثرمايه الان ...خيلي سخته

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من مطمئنم بخاطر اون مهمونی لعنتی بود ؛شوهرت ناراحت شده اگه هر کسی دیگه هم بود خیلی ناراحت میشد اینقد ...

اره تقريبا از اون روز خيلي بدتر شده همش تو فكره ظهرا دير تر مياد بعدم زود ميره ميگم كجا ميگه ميرم مغازه نكنه فرجي بشه

[QUOTE=57679275]اره تقريبا از اون روز خيلي بدتر شده همش تو فكره ظهرا دير تر مياد بعدم زود ميره ميگم كجا ميگه ميرم مغ ...[/QUOT انشاا... بزودی این روزهای سخت بگذره و وضعتون خوب بشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
دوستان چجوري همراهيش كنم 

بنظزم یکاری کن باهات راجب دغدغه هاش حرف بزنه.البته این کاریه که من از ش نتیجه گرفتم و حداقلش ذهنم اروم شد و صمیمیتمون بیشتر شد.مثلا دیروز بعد از شام گفتم بریم قدم بزنیم و رفتیمو سعی کردم JAVرو جوری پیش ببرم که باهام بحرفه.هرچند از شنیدن مشکلاتشو دغدغه های فکریش خیلی ناراحت شدم و غصه خوردم ولی باز خدارو شکر کردم که میتونیم تو سختیا و مشکلات و شادیا و خوشیا کناره هم باشیم..تهه حرفاشم هی میگفت اخه چرا من این حرفا رو به تو گفتم و ذهنتو مشغول کردم.منم گفتم این چ حرفیه من اول دوستتم بعد همسرت و خلاصه کلی دلبری کردم و فک کنم اونم سبک شد یکم