هميشه احترام داشت اما يه هفتس انگار اعصاب نداره حرف بد نميزنه اما همه حركاتش عصبيه
مشكل مالي داريما
هرچي ميخام هيچي نگم نميشه البته من تنهاش ميزارم گاهي تو خودش باشه اما انگار تعادل اعصاب نداره بلند حرف ميزنه خيلي رو اعصاب شده
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶................................من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄
چيكارش كنم اخه اعصاب نداره ميگم غذا بزارم بريم بيرون ميگه اخه هرارو نميبيني ميخاي كجا بري تو اين هوا تو هم حرصله داري باتن صدا نسبتا بلند ميگه مثلا
البته هوا هم خرابه ها
عزیزنم به نظرم از همون مهمونی که دادی، شروع شده؟! الان به جز آقازاده ها و ژنهای برتر، کی مشکل مالی ن ...
اره تقريبا😓
نامزده منم همینه.ولی اون زل میزه یجا و میره تو فکر وغذا مذا نمیخوره.من خودمو کشتم تو دوماه یک کیلو کم کردم.شوهرم تو این هفته که اوضاع کارش ریخته بهم 4کیلو کم کرده!!!!