2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره عزیزم اینم حرف درستیه قطعا چون هیچکس بدون ایراد نیس ولی سوال اصلی من تو ذهنم اینه واقعا این دهه ...

بخدا اگه دوست داشته باشه همه چی اوکیه..

همه چیز با زمان خوب میشه

ولی اگه یه عوضی هایی کار رو خراب نکنن

آره عزیزم اینم حرف درستیه قطعا چون هیچکس بدون ایراد نیس ولی سوال اصلی من تو ذهنم اینه واقعا این دهه ...

ببین دهه های هشتاد به اینور خب الان تعداد کمی شون تازه دارن ازدواج میکنن

اما بنظرم دیگه اون مرد سالاری و غیرت دهه های قبل رو ندارن خب 

خیلی همه چی براشون عادیه و برای همین کار کردن همسرشونم دیگه یه جور وظیفه میبینن

اگه به دید اینکه مثل بابات باشه برات و... ازدواج کنی واقعا اذیت میشی 

من خودم پسرم ، خب باید برای شناخت طرف مقابل وقت بگذاری به نظرم دخترای ایرانی فقط به ظاهرشون می رسند ...

اقا شما که اقایید من با ی پسری دوست بودم میگفت همش مشغول سزش ی مدت شلوغ یعنی شبانه روز یه ساعت شاید حرف میزدیم من هر شب سر اینکه کم هست دعوا میکردم یه شب خیلی دعوامون بد شد یهو همه چی تموم شد واقعا دوسم نداشته الکی میگفته؟ واقعا ممکنه ی نفر ایتقد مشغول باشه ک از صبح تا ساعت 4 گوشی چک نکنه؟! 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان دخترا بیش تر به پسرا جواب منفی می دهند چون فقط فکر کنند نمی توانند یه دختر را جذب کنند ، مثلاً ...

بحث رابطه جنسی و.. نی بحث اینه بعضی از آقایون خیلی افکار بد و ترسی رو انداختن تو دخترا و همین باعث میشه نتونن اعتماد کنند

اما قبول کنید خود شما به عنوان یه آقا صدرصدددد دختری که تن به کاراتون داده تو رابطه جدیش نمیگیرد و به آینده باهاش فکری نمیکنید 

چون این عقیده رو دارید الان این با من داره اینهمه کار می‌کنه فردا از کجا معلوم با کس دیگه نره

بخدا اگه دوست داشته باشه همه چی اوکیه..همه چیز با زمان خوب میشهولی اگه یه عوضی هایی کار رو خراب نکنن

ولی اگه دو نفر واقعا همو دوست دارن و فکر میکنن از پس همه چی میتونن بر بیان بنظرم نباید دست بکشن

اقا شما که اقایید من با ی پسری دوست بودم میگفت همش مشغول سزش ی مدت شلوغ یعنی شبانه روز یه ساعت شاید ...

اره میشه..

الان یکی زندگیش دست منه ولی جوابمو نمیده.

آخرم میگه مشغول بودم تماساتو ندیدم

زندگیش(بچش)

ببین دهه های هشتاد به اینور خب الان تعداد کمی شون تازه دارن ازدواج میکنناما بنظرم دیگه اون مرد سالار ...

ببین من خودم اصلا از مرد سالاری و غیرت های الکی دوست ندارم میگم همه چی باید رو تعادل باشه ، کار حرفه اخلاق زندگی مشترک همه چی ، ولی من حس میکنم نسل های جدید طوری شده انگار باید یه بچه رو دوباره بزرگ کنی، مثل ادم های بزرگ نیستن مه بشینی به ی توافقی برسی مثلا توی حل مسائل با مشکلات یا ایراد های رفتاری که دو طرف باید کوتاه بیان حس میکنم همچین چیزی وجود نداره یا هست من ندیدم 

اقا شما که اقایید من با ی پسری دوست بودم میگفت همش مشغول سزش ی مدت شلوغ یعنی شبانه روز یه ساعت شاید ...

درخواست بدید اینجا عمومیه

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

2827
2791
2779
2792