2777
2789

باید اول ذات خوب داشته باشه ، اخلاق و ظاهر به دل بشینه ، لقبش باید شناخت داشت از جنس مخالف وگرنه می پرینونیش

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاملا موافقم ولی ادم پسرای این دوره زمونه رو که میبینه انگار مرد نیستن

ببین تو هیچ وقت نمیتونی یه مرد کامل و ایده آل پیدا کنی اصلا مرد چیه هر آدمی همینه 

تو باید اون آدم نرمال و حد خوب رو پیدا کنی خودتو بسازیش

کسی که میدونی میشه ساختش میشه بالابردش

من خودم پسرم ، خب باید برای شناخت طرف مقابل وقت بگذاری به نظرم دخترای ایرانی فقط به ظاهرشون می رسند ، پسره حرف جنسی میزنه فکر می کنند طرف اختلال داره یا هول خوب مشکل فقط اون پسر نیست شما هم نمی شناسی جنس مخالف رو

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

تو باید کسیو بخوای که بگی اگه هم باز محبت زیادی نکرد بازم فلان نکرد ما باهمیم باهم ادامه میدیم برای هم تلاش میکنیم وگرنه با قربون صدقه و محبت و... نمیشه یه آدم انتخاب کرد

ببین تو هیچ وقت نمیتونی یه مرد کامل و ایده آل پیدا کنی اصلا مرد چیه هر آدمی همینه تو باید اون آدم نر ...

آره عزیزم اینم حرف درستیه قطعا چون هیچکس بدون ایراد نیس ولی سوال اصلی من تو ذهنم اینه واقعا این دهه های جدید میتونن مسئولیت ی زندگی رو به عهده بگیرن؟ سوالم مالی نیس فقط روحی هم دخیله

میپرونینش؟ چرا به نظر شما چه چیزی باعث میشه

الان دخترا بیش تر به پسرا جواب منفی می دهند چون فقط فکر کنند نمی توانند یه دختر را جذب کنند ، مثلاً پسره حرف جنسی می زنه ، منطقی صحبت می کنه ، زیادی شوخی می کنه یا اصلا اهل شوخی نیست ، تیپ اسپرت میزنه یا برعکس بلاخره باید انعطاف پذیر بود هم پسر هم دختر . اینطوری رابطه به بن بست می خوره 

2827
2791
2779
2792