2777
2789

ایشالا به سلامتی برن برگردن❤️

یعنی خدا رو هزار مرتبه شکر که معافم، ایشالا به زودی طرح سربازی حرفه‌ای یا همون اختیاری اجرایی بشه و بقیه جوونامون و همچنین خونواده های نگرانشون از این مصیبت خلاص بشن🙏🏻

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از دعای خیرتون🙏🏻🤍

خواهش میکنم❤️ شما هم دعا کنید برداشته بشه اجبارش به زودی، واقعا میبینم چقدر جوونامون تو عذابن سرش💔

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

ممنونم از دعای خیرتون🙏🏻🤍

راستی خانم جسارتا یه نکته مهمی رو هم بهتون بگم، اینکه سعی کنید شما زنگ نزنید، و خود ایشون زنگ بزنن بهتون، چون مورد بوده طرف سر اینکه لو رفته دوست دختر داره ۲ ماه اضافه خدمت خورده. و مورد دوم اینکه تایم سرباز ها محدوده برای تماس، اجازه بدین بیشتر با خونواده‌شون صحبت کنن، میدونم براتون مهمه که باهاشون صحبت کنید، ولی تو اون شرایط خیلی به خونواده‌شون نیاز دارن. و مورد آخر اینکه احتمال داره توی آموزشی که اولشه، حدود ۲ هفته یا حتی تا یک ماه اجازه هیچ تماسی بهشون داده نشه، نگرانشون نشید

موفق باشید❤️

هم برای جووناهم برای خانواده و اطرافیان خیلی سخته

واقعا، مرسی که درک میکنید خانم🙏🏻

خانمایی که سعی نمیکنن سربازی رو راحت جلوه بدن، واقعا جایگاه بالا تری برای من دارن👌🏻

وایواقعا ممنونم

خواهش میکنم❤️

آهان راستی یه نکته دیگه، ببخشید همینجوری داره یادم میاد، مزاحمتون که نیستم همینجوری هی حرف میزنم؟😅

به هر حال ببخشید، ولی اینم بگم که به احتمال خیلی خیلی زیاد، یه سردی از ایشون خواهید دید که ممکنه تا ماه ها، یا حتی در برخی موارد که دیگه خیلی بهشون سخت میگیرن تا مدت ها بعد از پایان خدمت هم ادامه داشته باشه. خواستم بگم این سردی اگه خدایی نکرده باهاش مواجه شدین، به دل نگیرید از ایشون، چون نه تقصیر ایشونه، نه تقصیر شما، تقصیر همین سربازیه که روان و هورمون های سرباز هارو بهم میریزه. از حرف زدن شما مشخصه که به این آقا علاقه دارید و مطمئنم حتی با این سردی پاش خواهید موند، ولی بخاطر خودتون میگم که حداقل بدونید، که یه وقت خدایی نکرده خودتون یا ایشون رو بابتش سرزنش نکنید. نمیخوام تو دلتون رو خالی کنما، ولی بهتره اینارو میگم چون که آماده باشید براش بهتره تا اینکه یهو پیش بیاد براتون❤️ حالا ایشالا که دوست پسر شما اینطوری نشن.

اینو همیشه یادتون باشه که وقتی کسی که به عنوان مثال توی موج انفجاره ۱۰۰ تا آسیبو تحمل کنه، کسی که توی خود انفجاره ۱۰۰۰ تا رو تحمل میکنه. یعنی میگم سعی کنید به پاشون بمونید با هر سختی که هست، چون هر سختی رو که خونواده و عزیزان یه سرباز میکشن، خود سرباز نه تنها یه ورژن بالاتر از همون سختی رو میکشه، بلکه کلی چیز دیگه هم روشه‌. پس به سرباز سعی کنید یکم بیشتر از یه شخص عادی حق بدین سر چیزای مختلف.

ولقعا عذر میخوام خیلی حرف زدم💔

من از شما کوچیکتر هم هستم به احتمال زیاد، اینا صرفا یه سری نصیحت از طرف یه برادر کوچیک تر کسیه که سال ها راجب سرباز و سربازی تحقیق و پرس و جو کرده، همین😅 وگرنه من جسارت نمیکنم برای شما نطق کنم😅

وایواقعا ممنونم

و اینکه خواهشا هر سوال دیگه ای راجب این موضوع داشتید، حتما با من در میون بذارید🙏🏻

شبتون خوش، ایشالا شب عروسیتون با همون آقا با کارت پایان خدمت تو جیب کتشون😁❤️

خواهش میکنم❤️آهان راستی یه نکته دیگه، ببخشید همینجوری داره یادم میاد، مزاحمتون که نیستم همینجوری هی ...

درسته

زیاد درمورد این سرد شدن شنیدم و خوندم

جدی هم هست مثل اینکه

بازم ممنونم از توضیحاتتون

درستهزیاد درمورد این سرد شدن شنیدم و خوندمجدی هم هست مثل اینکهبازم ممنونم از توضیحاتتون

بله کلا گفتم که سعی کنید باهاش کنار بیاید، اون بنده خدا تقصیری نداره، ولی یه عده سر این سرد شدنه کات میکنن با دوست پسرشون، که اصلا کار انسانی نیست