خواهش میکنم❤️
آهان راستی یه نکته دیگه، ببخشید همینجوری داره یادم میاد، مزاحمتون که نیستم همینجوری هی حرف میزنم؟😅
به هر حال ببخشید، ولی اینم بگم که به احتمال خیلی خیلی زیاد، یه سردی از ایشون خواهید دید که ممکنه تا ماه ها، یا حتی در برخی موارد که دیگه خیلی بهشون سخت میگیرن تا مدت ها بعد از پایان خدمت هم ادامه داشته باشه. خواستم بگم این سردی اگه خدایی نکرده باهاش مواجه شدین، به دل نگیرید از ایشون، چون نه تقصیر ایشونه، نه تقصیر شما، تقصیر همین سربازیه که روان و هورمون های سرباز هارو بهم میریزه. از حرف زدن شما مشخصه که به این آقا علاقه دارید و مطمئنم حتی با این سردی پاش خواهید موند، ولی بخاطر خودتون میگم که حداقل بدونید، که یه وقت خدایی نکرده خودتون یا ایشون رو بابتش سرزنش نکنید. نمیخوام تو دلتون رو خالی کنما، ولی بهتره اینارو میگم چون که آماده باشید براش بهتره تا اینکه یهو پیش بیاد براتون❤️ حالا ایشالا که دوست پسر شما اینطوری نشن.
اینو همیشه یادتون باشه که وقتی کسی که به عنوان مثال توی موج انفجاره ۱۰۰ تا آسیبو تحمل کنه، کسی که توی خود انفجاره ۱۰۰۰ تا رو تحمل میکنه. یعنی میگم سعی کنید به پاشون بمونید با هر سختی که هست، چون هر سختی رو که خونواده و عزیزان یه سرباز میکشن، خود سرباز نه تنها یه ورژن بالاتر از همون سختی رو میکشه، بلکه کلی چیز دیگه هم روشه. پس به سرباز سعی کنید یکم بیشتر از یه شخص عادی حق بدین سر چیزای مختلف.
ولقعا عذر میخوام خیلی حرف زدم💔
من از شما کوچیکتر هم هستم به احتمال زیاد، اینا صرفا یه سری نصیحت از طرف یه برادر کوچیک تر کسیه که سال ها راجب سرباز و سربازی تحقیق و پرس و جو کرده، همین😅 وگرنه من جسارت نمیکنم برای شما نطق کنم😅