2777
2789
قدر خونه داریت رو بدون آرزومه یه روز تاساعت 6بخوابم من خیلی خستم هست احساس میکنم ربات هستم

باور کن منم خستم..خونه داری کم چیزی نیس..من حتی خابم ندارم

من خیلی آدم خلاقو بااستعدادی بودم..فقر و خیلی چیزای دیگه دستوبالمو بست...همش توگذشتم..

میفهمم این تو گذشته بودن یعنی چی ..

گاهی برای منم گذشته خیلی قشنگ تر از حاله ..

ببین آدم خوب دور و برت هست ؟

اگه نباشه مطمعنن تو حال بدت اونام بی تقصییر نیستن با حرفاشون رفتارشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میفهمم این تو گذشته بودن یعنی چی ..گاهی برای منم گذشته خیلی قشنگ تر از حاله ..ببین آدم خوب دور و برت ...

نیس...همه چی دورو برم نابوده...خونواده خودم که همشون بیپولن مینالن...مامانم نمیتونه ی شام دعوتمون کنه.خودمونم ببریم اینقدر خونشون کوچیکه که نمیشه بیش از ی ساعت موند...خونواده شوهرمم که اهل نیش و گنایه و سرزیادی ان..یبارنشد برم و منو بحال گریه نندازن

نیس...همه چی دورو برم نابوده...خونواده خودم که همشون بیپولن مینالن...مامانم نمیتونه ی شام دعوتمون کن ...

به خدا توکل کن ..به خدا دل ببند ..جر خدا کسی نه کمک می‌کنه نه به فکر ماست ...

زندگی همه سخته ..کوچیک بزرگ مجرد متاهل ..انگار هممون تو یه نبردیم ...نباز خودتو عزیزم ..

با خدا حرف بزن ..

امیدوارم خدا هم تو رو هم منو هم تمام آدم های خوب خوشحال خوشحال کنه آلاهی آمین 🤍

دوست دارم برم بیرون ولی کجا برم؟شهرم کوچیکه بی امکانات..برم خونه بابام مامانم اصلا راحت نیس بخاطر غذ ...

درک میکنم 

اما نمیخواد بری خونه ی کسی، برو تو خیابون و بازار قدم بزن. 

یا با بچت برو پارک بازی کنه. 

فقط ی چیزی بگم هیچ کس به دادت نمیرسه 

خودت باید به خودت کمک کنی و دلسوز خودت باشی . 

تجربه اش کردم که نیگم