2777
2789

اسی جان خونه نمون 

خونه ادمو دیوونه میکنه 

لگر نمیخوای درس بخونی برو کلاس موسیقی برو کلاس زبان 

یک دفترچه بخر اهداف ریز وبزرگ توش بنویس

مثلا گرفتن گواهینامه 

پیداکردن یک دوست خوب 

کلاس زبان 

موسیقی وخرید ساز 

هروز ۱ساعت پیاده روی 

اگرم شاغل شی ک عالیه ولی نه هرشغلی که جسمتو فرسایش بده

کم کم هدفاتو تیک بزن 

به شدت برنامه کتاب باز قسمتهایی که مجتبی شکوری اونده رو توصیه میکنم بهت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست دارم برم بیرون ولی کجا برم؟شهرم کوچیکه بی امکانات..برم خونه بابام مامانم اصلا راحت نیس بخاطر غذ ...

نرو خونه مامان بابات یا خانواده شوهر!

خودت باید خودتو نجات بدی هیچکی ازبیرون نمیاد کمت کنه همه درگیر خودشونن

منم ندارم میرم خیابونارو میگردم پیاده روی خیلی جوابه برا خودت قرص های ویتامین هم بخر مصرف من اگه میت ...

باشگاه خیلی اندامم بدشده چاق شدم اینجا همه منو میشناسن برم شروع میکنن هی سرکوفت و تحقیر..اینجا باشگاش انگار خانه مده همه از فشن شو میان...همه لباسای خوب گوشیای خوب..بعدمن حتی هزینه خوده باشگاهو برنامه رو ندارم..اونو جور کنم ی سرلباس درست حسابی ندارم حالا اندامم که بماند...

این بی هدفی..اینکه دست وبالم بستس بیپولم هیچی ام نشدم..

چی میخواستی بشی؟

بی پولی سخته گلم می‌دونم ولی به این فکر کن تنت سالمه بچت سالمه ..یکی بود می‌گفت تا وقتی که سالمی همه مشکلا رو بزرگ میبینی ولی وقتی مریض میشی همه مشکلاتت میشه یه مشکل ..میگی کاش گوشه خیابون بودم و تنم سالم بود ...

راجب هدف هم ..خب به چی علاقه داری همون بشه دقت دیگه

باشگاه خیلی اندامم بدشده چاق شدم اینجا همه منو میشناسن برم شروع میکنن هی سرکوفت و تحقیر..اینجا باشگا ...

تو خونه برنامه بزن تمرین کن یه کازی رو منظم انجام بدی خیلی خوب میشه

چی میخواستی بشی؟بی پولی سخته گلم می‌دونم ولی به این فکر کن تنت سالمه بچت سالمه ..یکی بود می‌گفت تا و ...

من خیلی آدم خلاقو بااستعدادی بودم..فقر و خیلی چیزای دیگه دستوبالمو بست...همش توگذشتم..

شوهرت نداره؟

نه متاسفانع..خونوادش همه پولدار..تمام این سرکوفتارم ازاونا میشنوم..ازهمه چی..تازه میام بگم ندارم میگن براچی میگی..خیلی سرزیادن..مخصوصاخواهرشوهرم که شوهرش مولتی میلیاردره و توقع داره من چیزی نگم بااینکه چیزی ام تا حالا نگفتم..از شب جمعه تاالان خیلی دلم بخاطر حرفاش گرفته هیچجوره نمیتونم از مغزم بیرون کنم حرفاشو

خیلی از خانومای دور و اطرافت دارن میخورن و میخوابن و خرج میکنن

میدونم...ولی اونا شوهرای عاقل و پولدار دارن...گاهی اوقات دلم برا بچم میسوزه که نه باباش عقل پول دراوردن و داره و نه مامانش سیاستشو...همه بهمون حس ترحم و چشم کمی دارن