2777
2789
عنوان

شوهر خرگنده ی بچه ننه

436 بازدید | 32 پست

نامزدیم هنو عقد نکردیم دکتر میره باید مادرش همراش باشه هربارم ب من میگه مامانم ب اصرار خودش میاد و نگرانه الانم باز رفته دکتر برا خودش عموم گف نامزدتو با مامانش تو دکتری دیدم

چیکارکنم بگید دعوا کنم یا ن

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد مامانش نگرانه به زور باهاش میره منم شوهرم مریض میشد همش باهاش میرفتم دکتر الان دیگه بچه دارم بخاطر بچه باهاش نمیرم تنها میره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

لابد مامانش نگرانه به زور باهاش میره منم شوهرم مریض میشد همش باهاش میرفتم دکتر الان دیگه بچه دارم بخ ...

تو زنش بودی بایدم بری 

مادرش چرا دیگهههه خداااا دارم میمیرم از دست این سگ

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

🤣🤣🤣🤣وای شوهرم منم با مامان و باباش میرفت با من هرکار میکرذم نمیرفت.باباش میگفت من باهاش دعوا میکنم مجبوره بره اولین زورت نمیرسه

اولین بارم که بعد از عقد دندونش درد میکرد رفت درست کنه عمش به من میگفت باهاش میرفتی بچم نترسه اونجا اون الان میترسه🤣🤣🤣🤣من پشمام ریخته بوددددد

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

با دعوا حل نمیشه 

به رفتاراش دقت کن ببین قبل انجام کاری با مامان مشورت میکنه و حرف آخر رو مادرش میزنه کلا تو تصمیم و کاراش مادرش نقش اصلی داره ؟ 

اگه اره ک پسر مامانی هیچ وقت درست نمیشه و عوض نمیشه

چندسالشه؟این بار خودت برو باهاشببین مامانه به زور آویزونش میشه میاد یا خودش میارتش

والا میگم برم نمیبره منو میگه معطل میشی بهانه الکی 

۳۰ سالشه

هر کسی یه مدل اخلاقش 

اذیت هستین بیشتر فکر کنین قبل عقد 

نه خودتون نه ایشون و خانواده اش اذیت نکنین 

الان تو شرایط بیماری جای دعواس؟ 

چقدر بچه هستین 

موقعیت شناس باشین 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

🤣🤣🤣🤣وای شوهرم منم با مامان و باباش میرفت با من هرکار میکرذم نمیرفت.لاباش میگفت من باهاش دعوا میک ...

درست شدد یا ن

درست شدد یا ن

اره بابا بعدم مشکل بزرگی نیست که 

الانم چاقو خورده بود البته داداشش یا باباش میبردن و میوردنش برای تعویض باند و شستشو

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس