2777
2789
عنوان

شوهر خرگنده ی بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 32 پست
اره بابا بعدم مشکل بزرگی نیست که الانم چاقو خورده بود البته داداشش یا باباش میبردن و میوردنش برای تع ...

این برا دکتری ساده ننشو میبره باخودش تذکرم دادم باز هیچی

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

نه وعدا نکن، چون مشخصه شوهرت نابالغه و با دعوا بیشتر میره سمت مامانش، تا عقدی کار زیادی ازت بر نمیاد، رفتید خونه خودتون باید مثل ی بچه کم کم بهش مسئولیت بدی تا یاد بگیره تنهایی از پس خودش بر بیاد 

شوهرم منم اینطوری بود، بهتر شده ولی خب به این زودیا به یک مرد واقعی تبدیل نمیشن. اما باز هم میگم دعوا کنی بیشتر میره سمت مامانش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانشه دیگیه عمر تر و خشک کرده دکتر بردهالان مشکل کجاس خدایی؟چرا فک میکنید تا شوهر میکنید نامزد میک ...

خداییش مرد ۳۰ ساله همیشه با مادرش بره دکتر به نظر شما هیچ مشکلی نیست؟!!!! من از ۱۵ سالگی تنها رفتم دکتر!

خب آدم لازمه بالغ بشه استقلال داشته باشه، ابتدائیات زندگی خودشو حداقل بتونه پیش ببره که ازدواج کنه.

اوموقع هم همسر من برای تب و لرز با مامان و باباش رفت عکس دندونش رو مامانش رفت گرفت

الان چاقو خورده عمل کرده بود از تهران تا اینجا اوردنش صداش در نیومد😂😂😂😂درست میشه سخت نگیر 

ولی حس میکنم کلا خوشت نمیاد ازش

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

تو زنش بودی بایدم بری مادرش چرا دیگهههه خداااا دارم میمیرم از دست این سگ

شاید خودش راضی نمیشه بره به زور مامانش میره اگه مشکل فقط دکتره که هیچی ولی اگه کلا این مدلیه و بدون مامانش آب نمیخوره که اون قضیش خیلی فرق داره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیرم ی چیز بگم

تا عقد نکردی خوب فکر کن

اینایی ک این حرفارو میزنن شاید تایپ شخصیتشون این مدلیه ک کنار میان با همچین همسری

من خودم ب شخصه همچین پسری رو رد. کردم قبلا

چون نمیتونم تحمل کنم وابسته مامانش باشه

اونجور هرروز قراره مامانش تو زندگیمون باشه...🥲💔

مامانشه دیگیه عمر تر و خشک کرده دکتر بردهالان مشکل کجاس خدایی؟چرا فک میکنید تا شوهر میکنید نامزد میک ...

منی که دوتا پسر دارم ،همیشه فک میکنم بعد ازدواج پسرام همیشه عروس ها از من بدشون میاد نباید زنگ بزنیم نباید بریم خونسون،وقتی اومدن عین خانزاده بشینن و من براشون دولاراست بشم ،خرفی نزنم که بهشون بر بخوره بخدا مادر شوهر دشمن عروس نیست چرا اینقدر سخت میگیرن

خداییش مرد ۳۰ ساله همیشه با مادرش بره دکتر به نظر شما هیچ مشکلی نیست؟!!!! من از ۱۵ سالگی تنها رفتم د ...

اصن ۵۰سالش شه خب شاید دوست نداره تنها بره شاید فوبیاشه هرچی

بچه واسه مادر تا ابد بچس

بچم همیشه ب مادرش نیاز داره

منی که دوتا پسر دارم ،همیشه فک میکنم بعد ازدواج پسرام همیشه عروس ها از من بدشون میاد نباید زنگ بزنیم ...

والا

اینجا فک میکنن از نامزدی و دوستی دیگ صاحب طرفن

طرف نه باید با مادرش دکتر بره نه باید مادرش واسه زندگیش نظری بده

کلا دوس دارن مادر بچه رو ببوسه بذاره کنار تحویل بده بره.

نشد ک

اسی فک کنم کلا با مادر شوهر مشکل داره

اخه جالبه همین آدم بعد ازدواج دو بار با همسرش،بره دکتر میاد همینجا مینویسه خاک تو سر ننه باباش به فکر بچه شون نیستن من باید ببرمش دکتر