2777
2789
میشه ولی با میوه هایی مثل موز و کیوی و سیب یا پرتقال

فقط میوه که نیس

میوه رو دو یا ۳ رقم بگییره

بقیه چی . غذا . سالاد . نوشابه . دوغ . دلستر 

دسر بقیه چی 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4 تا مرغ شکم پر درست کن با خورشت بادمجون (2 کیلو گوشت) یا  1/5 کیلو اینا تقریبا 150میشه شایدم کمتر،ماست و وسیله سالاد و نوشیدنی هم میشه 50،

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
وای چه ایده خوبیه عکس هم داری ازشون ؟؟

عزیزم از مال خودم نه اما تقریبا این مدلی  و شربت هم بهش اضافه بشه این عکسی که من میزارم خیلی پرش کرده و تکه های ژله هم گزاشته که به نطر خوبه‌.

خییلی زیاد هنوز تو یخچاله  منم رژیمم . فقط همسرم و پسرم میخورن  

خب پس حداقل مصرف شده رو حساب کن بهش بگو بیچاره می گرخه... بعدم اگه از میدون تره بار بخری ارزون تره شاید شما از میوه فروشی خریدید.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
فقط میوه که نیس میوه رو دو یا ۳ رقم بگییره بقیه چی . غذا . سالاد . نوشابه . دوغ . دلستر  دسر ...

فکر کردم میوه رو پرسیدین

غداش گفت که فقط زرشک پلو با مرغه

دوغ و نوشابه و دلسترم که پول زیادی نمیخواد

با غذایی که استارتر میخواد بده میشه با سیصد جمعش کرد

خانوم هایی که میگیید میشه چه جوری آخه  پس چرا مال ما نمیشه  یه کم توضیح بدین ما هم یاد ب ...

عزیزم خب بخوای ساده بگیری خرجت کمتر میشه

مثلا من بخوام سالاد درست کنم:کلم سفید و بنفش،کاهو،کلم بروکلی،کنسرو ذرت،گوجه گیلاسی،خیار و هویج وقارچ،جوانه و....خب این خودش میدونی چقدر میشه؟ ولی خب سالاد شیرازی خرجش یه خیار و گوجه و پیازه...

یا ژله وقتی ده رنگ لایه ای بخوای درست کنی ۱۰بسته ژله میخری اما نخوای هزینه کنی دو رنگ کافیه....

غذا هم همینطور...خرج فسنجون و حلیم بادمجون و رولت گوشت و...با زرشک پلو و سوپ قابل قیاس نیست

خب پس حداقل مصرف شده رو حساب کن بهش بگو بیچاره می گرخه... بعدم اگه از میدون تره بار بخری ارزون تره ش ...

بله عزیزم از میوه فروشی میگیریم 

ولی مهمون ها رو که نمیشه بگی چه قدر مصرف میکنن. مال ما قبلش انقدر آجیل خوردن  جا برای میوه خییلی نبود 

البته توت فرنگی و آناناس هیچی نموند بقیه موند

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
40 تومن شد فقط؟؟؟! خب حتما خیلی کم میوه گرفتی

گفتم که 35 نفر مهمون داشتم . 

حدود 20 تا پرتقال

30 تا خیار

15 تا سیب 

20 تا کیوی خریدم. ( من و شوهرم وقتی میریم خرید میوه به فروشنده تعداد میدیم . مثلا یگم 20 تا پرتقال میخوام نهایتش دو سه تا اضافه تر میندازه روش )

چیدم توی ظرف

اصلا کم نبود و حداقل به اندازه دو سه کیلو از میوه هام اضافه اومد

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فکر کردم میوه رو پرسیدین غداش گفت که فقط زرشک پلو با مرغه دوغ و نوشابه و دلسترم که پول زیادی نمیخو ...

غذا فقط یه رقمه . 

دسر چی نمیخواد 

ب نظرم ۱۰۰تومن مرغ بگیر شک پر کن ،یه هندونه بگیر نصفش کن قاچ‌کن بزار با سبزی خوردن و ترشی و ماشت و موشابه،پوسته های هندونه رو دور نریز میوه که خریدی تیکه تیکه کن با خلال خوردنی تزیین کن بزار روی پوسته های هندونه تریین کن اینجوری تو مصرف میوه هم دست خودته میمونه برنج واسه هر پنج نفر یه کیلو برنج درنظر بگیر ببین چقدر میشه