2777
2789

عزیزم میوه هایی مثل توت فرنگی مثلا دو عدد موز چند حلقه کیوی چندتا برش رو میریزی داخل یک جام شربت اناناس سن ایچ درست میکنی میریزی روش داخل یخچال بعدم با قاشق شربت خوری میوه هاشون رو میخورن اخر سرم شربت اناناس رو مینوشند  هم شیک هم مجلسی ما همیشه این مدل درست میکنیم 

برای غذا بوقلمون درسته هم با کلاس ،هم قیمتش نسبتا مناسب ، با دورچین بادمجان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میوه همونایی که گفتی عالیه. تازه بعد شام زیاد میوه خورده نمیشه.منم دیشب مهمون داشتم همه میوه هام موند.البته مامانم اینا بودن میوه خور نیستن.اگه خانواده شوهرم بودن ظرف میوه خالی میشد

میوه پرتغال و سیب و کیوی یاموز شاید بخرم خیلی ایرادگیرن طایفه شوهرم

پرتقالو حذف کن  الان مزه ندارن اصلا

نارنگی بزار

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .

خانوم هایی که میگیید میشه چه جوری آخه 

پس چرا مال ما نمیشه 

یه کم توضیح بدین ما هم یاد بگییریم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
از سوپر میوه گلچین کردم البته تهران نیستما.میدونم اونجا گرونتره

من تهرانم میوه گرونه تره بارم نزدیکم نیست ولی خب این میوه فروشی که خرید میکنم میوه هاش عالیه یدونه ناصافی یا لک رو میوه نیست از قیمت شهرستانا خبر ندارم اما مسلما خیلی ارزونه

یعنی مال شما انقدر نمیشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من تهرانم میوه گرونه تره بارم نزدیکم نیست ولی خب این میوه فروشی که خرید میکنم میوه هاش عالیه یدونه ن ...

اینجا موز درجه یک 7تومن

سیب درجه یک 3 الی 4

کیوی درجه یک 5

هندونه درجه یک1000😂

خیار مجلسی 2/5😆

پرتقال 3

توت فرنگی 7