2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج خونه دارم غذا هم زرشک پلو بامرغ

زرشک پلو با مرغ   عالیه  یه سوپ و خوشمزه هم بزار همراه با

سالاد کاهو و کلم

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
آره کیلویی 53تومن بود من اندازه 25تومن گرفتم...یه آجیل خوری...مگه چقدر هر کس برمیداره؟! یکمش هم مون ...

نمیدونم والا . 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بنظرم میوه بستگی داره کدوم شهر باشی یه جا ارزون یه جا گرون الان پرتقال پیش ما کیلو 6تومنه پیش مامانم اینا دو تومن هر شهر و استانی فرق داره ولی با سیصد تومن میتونی جمعش کنی ایده های کم خرج استفاده کن

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

توعید من فامیل شوهرو دعوت کردم چلو کباب سفارش دادیم البته برنجشو توخونه پختیم ۱۷نفر بودن آجیل و شیرینی هم قبل عیدخریدیم هنوز داشتیم برنج و روغن هم توخونه داشتیم لازم نبود بگیرم میوه هم سیب وپرتقال موجود بودخونه فقط موز گرفتیم

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
خب چه قدرش اضافه اومد؟

خییلی زیاد هنوز تو یخچاله 

منم رژیمم . فقط همسرم و پسرم میخورن  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

برای میوه که به قول دوستان گرون میشه میتونی یه کاری بکنی و اون هم اینه که توی یه ظرف بزرگ میوه خورد کرده بذاری خیلی کار خوبیه هم خوشگله هم به صرفه

میتونی میوه رو هم از بازار روز یا تره بار بگیری که ارزونتر در بیاد

من دیروز موز کیلو هفت تومن سه کیلو خریدم شد 21000تومن کیوی 5000ت .دو کیلو خریدم شد ده تومن سیب هم ...

بستگی داره از تره بار بخری یا از مغازه گلچین کنی بعضی جاها گرونه ولی کیفیت میوه ش خوبه... بخوای بخری همه قیمتی هست بستگی به بودجه داره...مثلا گوجه سبز مجلسی کیلویی ۲۵تومنه واسه ۲۰نفر ۲کیلو بخری میشه ۵۰تومن...

40 تومن شد فقط؟؟؟! خب حتما خیلی کم میوه گرفتی

سیب و پرتغال و کیوی قیمتش همیناست دیگه

کم نگرفته بنده خدا

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
میوه پرتغال و سیب و کیوی یاموز شاید بخرم خیلی ایرادگیرن طایفه شوهرم

پرتقال و سیب و موز بگیر کیوی نگیر خودت تصور کن توبشقاب چه بد ریخت میشه

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁