توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
یعنی از خدا بخواه خیر و صلاح تو رو توی آرزوهات بزاره و تورو بهشون برسونه.
هرچیزیم شد خداروشکر کن، پات سالمه خداروشکر کن، میتونی ببینی خداروشکر کن حتی اگه نمیتونی هرروز شکرگزاری بنویسی هر شب یک سجده شکر بکن و توی سجده حتی اگه حرفم نزنی از ته قلبت دعاکنی خدا قبول میکنه من که خودم خیلی بهش اعتقاد دارم دل آدم آروم میشه
واقعا درسته باید به خدا امید داشت انشاالله که مشکلتون حل بشه و خوشحال بشین خنده از ته دل
الهی آمین
خدا از دهنت بشنوه🙏🙏🙏🙏🙏