2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینقدر به درگاهه خدا دعا والتماس کردم که نگو

دیگه دل و زدم به دریا و بیخیال شدم

گفتم یا کریم خودت درستش کن دیگه من کشیدم کنار

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بعدش چی شد؟

هنوز مشکلم‌حل نشده

ولی واقعا کسی جز خدا نمیتونه برام کاری بکنه

تا اون‌نخواد نمیشه

تحربه بهم‌ثابت کرده هرکاری رو زوری کردم ضرر کردم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

چچجوری یعنی؟

یعنی از خدا بخواه خیر و صلاح تو رو توی آرزوهات بزاره و تورو بهشون برسونه.

هرچیزیم شد خداروشکر کن، پات سالمه خداروشکر کن، میتونی ببینی خداروشکر کن حتی اگه نمیتونی هرروز شکرگزاری بنویسی هر شب یک سجده شکر بکن و توی سجده حتی اگه حرفم نزنی از ته قلبت دعاکنی خدا قبول میکنه من که خودم خیلی بهش اعتقاد دارم دل آدم آروم میشه

ولــی ســبــز میشـیم یه‌ روز ؛ )!

هنوز مشکلم‌حل نشدهولی واقعا کسی جز خدا نمیتونه برام کاری بکنهتا اون‌نخواد نمیشهتحربه بهم‌ثابت کرده ه ...

واقعا درسته باید به خدا امید داشت انشاالله که مشکلتون حل بشه و خوشحال بشین خنده از ته دل 

واقعا درسته باید به خدا امید داشت انشاالله که مشکلتون حل بشه و خوشحال بشین خنده از ته دل

الهی آمین

خدا از دهنت بشنوه🙏🙏🙏🙏🙏