2821
2789
عنوان

خیانت پدرم

164 بازدید | 22 پست

سلام 

قلبم خییییییلی بدجور شکسته 

از بچگی هیچ مهری از سمت پدرم به مادرم ندیدم 

مادرم با همه چییییش سوخت و ساخت 

داغون شد 

مریض شد 

دیروز اتفاقی گوشی پدرمو دستم گرفتم دیدم با یه خانومی ارتباط داره 

من واقعا نمی‌دونم چیکار کنم 

به مادرم بگم ؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم بگم که ۵ سال پیش بازم با همین خانوم دیدم که صحبت می‌کرد 

البته اون موقع مادرم خودش فهمیده بود 

یکسال تموم خونه ما محل جر و بحث و دعوا بود 

پدرم روی مادرم دست بلند می‌کنه 

همین الانشم دارم با گریه توضیح میدم 

نمی‌دونم به مادرم چی بگم

خییییییلی ناراحتم نه حرف میتونم بزنم نه میتونم توی خودم بریزم تورو به خدا بگید چیکار کنم😭😭😭

نه مادرت داغون میشه روی پدرت هم باز میشه با پدرت و اون زنده جدی برخورد کن قشنگ برو خونه کسی دیر بیا پول خرج کن حرف زد بگو مگه تو به قانون خانواده پابندی که منم پابند باشم 

نه مادرت داغون میشه روی پدرت هم باز میشه با پدرت و اون زنده جدی برخورد کن قشنگ برو خونه کسی دیر بیا ...

شرمم میاد 

نمیدونی چقدر سخته پدرت به مادرت خیانت کنه 

پدری که همه فکر میکنن چون حفظ ظاهر می‌کنه دیگه لنگش پیدا نمیشه 

به نظرم نگوممکنه مادرت در جریان باشه و بخاطر شماها به روی خودش نیاورده باشه تا الانغرور مادرت جلوی ش ...

اگه بابام یه روز ما رو رها کنه چی 

نمیتونم با این قضیه هیچ جوره کنار بیام 

از طرفی اینقدر قوی نیستم که باهاش مبارزه کنم 

از پدرم خجالت میکشم 

وقتی مامانت فهمیده و باز هم ادامه میده دیگه گفتن شما مشکلی رو حل نمیکنه شایدم باعث تنش بیشتر بشه

بع عنوان یه زخم خورده بهت میگم اینجور آدما حتی حاظرن از ابرو و خانواده و همه چیشون بگذرن و فقط به گندکاریاشون برسن

مامان من اینجوریه

اگه بابام یه روز ما رو رها کنه چی نمیتونم با این قضیه هیچ جوره کنار بیام از طرفی اینقدر قوی نیستم که ...

نمیدونم چی بگم عزیزم

دنبال این باشید که خوب درس بخونید و کار کنیذ به درامد برسید

تا وقتی هم که ترس از این موضوعات دارید به روی خودتون نیارید 

نمیدونم چی بگم عزیزمدنبال این باشید که خوب درس بخونید و کار کنیذ به درامد برسیدتا وقتی هم که ترس از ...

چند سال پیش که فهمیدیم خواهر کوچیکم پنیک گرفته بود از شدت دعوا و جر و بحث های شدید 

خودمم الان حال و روز ندارم 

نگاه پدرم میکنم حالم ازش بهم میخوره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز