گلیییییی1377 مدیر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 97 عنوان خیانت پدرم | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 22 پست سلام قلبم خییییییلی بدجور شکسته از بچگی هیچ مهری از سمت پدرم به مادرم ندیدم مادرم با همه چییییش سوخت و ساخت داغون شد مریض شد دیروز اتفاقی گوشی پدرمو دستم گرفتم دیدم با یه خانومی ارتباط داره من واقعا نمیدونم چیکار کنم به مادرم بگم ؟؟؟ 1404/08/24 | 14:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلیییییی1377 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 97 میشه یکی بگه چیکار کنم واقعا یه دردیه که هیچوقت ولمنمیکنه
hamrazaaaam عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2265 پس ما بچه ها چه گناهی کردیم مادرم چه گناهی کرده خدا چیکار میکنه ؟؟؟ ماهم داغون شدیم حتی عروس دامادامونم تا حدودی در جریاننولی درست بشو نیستن دیگهاولین بار که همه فهمیدن داداشم مچش رو گرفت اونم تو خونه خودمون با وجود سه تا بچه تو خونه که کوچیکترین دوازده سیزده ساله بودداداشم فقط بابام رو در جریان گذاشت حتی به ما که اونجا نبودیم چیزی نگفتبعد که خبرش درز کرد یه جوری وانمود میکرد که داداشم توهمی شده و داره تهمت میزنه و...
نووید عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 1472 تا کی نگم چطور با این قضیه کنار بیام؟ نگو اصلا گفتنش ممکنه خیلی چیزا رو بدتر کنه
گلیییییی1377 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 97 ماهم داغون شدیم حتی عروس دامادامونم تا حدودی در جریاننولی درست بشو نیستن دیگهاولین بار که همه فهمیدن ... وای خدای من پدرت چیکار کرد بازم باهم زندگی میکنن؟
hamrazaaaam عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2265 وای خدای من پدرت چیکار کرد بازم باهم زندگی میکنن؟ یه مدت بابام محلش نمیذاشت بعد مامانم چند وقتی رفت خونه این و اون دید هیچ جا جا نداره برگشت پیش بابام و بچه هاش
گلیییییی1377 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 97 یه مدت بابام محلش نمیذاشت بعد مامانم چند وقتی رفت خونه این و اون دید هیچ جا جا نداره برگشت پیش بابام ... مادرم کسیو نداره بره خواهر برادرامم خییییییلی کوچیکن😭
گلیییییی1377 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 97 یه مدت بابام محلش نمیذاشت بعد مامانم چند وقتی رفت خونه این و اون دید هیچ جا جا نداره برگشت پیش بابام ... عزیزم من خییییییلی حالم بده همش تپش قلب میگیرم غذا نمیتونم بخورم چیکار کنم 😔
hamrazaaaam عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2265 عزیزم من خییییییلی حالم بده همش تپش قلب میگیرم غذا نمیتونم بخورم چیکار کنم 😔 نمیدونم گلم شرایطش رو دادی با یه مشاور صحبت کنیا با این مشاور تلفنیا که رایگان هم هست همین اورژاس اجتماعیه چیهدرکل سعی کن بهش فک نکنی میدونم سخته ولی جایی که کاری از آدم ساخته نیست غصه خوردن چه فایده ایی دارهاگه میتونی نماز بخون یا هم همینجوری راحت با خدا درد دل کن و حرف بزن تا حالت بهتر بشه