2777
2789
عنوان

پاگشای جاری

590 بازدید | 49 پست

بچه ها من جاریمو 13اذر قراره پاگشا کنم واقعیت تو خونه نمیرسونم رستوران رزرو کردم حدود20نفر مهمون دارم دوتا میزه ک میخوام دیزاینش کنم خودم با گل

کادو میخوام براش سکه گرمی بخرم و تو ی باکس دیزاین شده بدم بهش تو فکرمه ک یه عکس دونفره از خودش و برادرشوهرمم بدم چاپ بشه و قاب کنم بزارم کنار هدیه اش حس میکنم جالب بشه نظر شما چیه؟ من کلا از سورپرایز کردن و خوشحال کردن بقیه لذت میبرم😄

و اینک متاسفانه رستوران دسر سرو نمیکنه بنظرتون خودم کدو حلوایی بپزم ببرم یا ژله درست کنم؟یا کلا لزومی نداره دسر باشه؟!!! 

غذای اصلی جوجه اس با سایر مخلفات 

با میوه و شیرینی ام قراره ازشون پذیرایی بشه چایی ام قراره سرو بشه

لطفا اگ ایده ای دارین بگین

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خبره😂😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

عالیه عزیزم دستت درد نکنه منم عاشق سوپرایز کردنم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

سلامتی🤣🤣🤣

خب چجوری وضع مالی شوهرت بزور کفاف ۲ نفر رو میده و دهک یک هم هستی و میخوای همچین پاگشایی راه بندازی؟ سکه گرمی و رستوران و ...

برام جای سوال شد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خب چجوری وضع مالی شوهرت بزور کفاف ۲ نفر رو میده و دهک یک هم هستی و میخوای همچین پاگشایی راه بندازی؟ ...

😐عزیزم دیگ فقیر مطلق نیستم ک🤣🤣🤣🤣

خدا بزرگه 

رستورانی ک رزرو کردم با محل کار همسرم طرف قرارداده هزینه غذا نسبتا پایینتره

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود