2777
2789
عنوان

پاگشای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 49 پست
چقدر عالی تهران؟ برای دسر هم از شیرینی فروشی ها کیک بستنی و ژله آماده دارن بگیر

نه عزیزم شهرستانم 

ایده ی خوبیه ی قیمت بگیرم بعد تصمیم میگیرم🤣🤣🤣

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
دارم ب بعدشم فکر میکنم اتفاقا و ب خودم یاداوری میکنم ک بخاطر دل خودم انجام میدم همین... با جاریم راب ...

به نظر من تژیین میز انجام‌ چون زیاد صمیمی نیستید خرج اضافیه 

ی سبد گل کوچولو بگیر سکه ارو بزار تو سبد 

عکس اینا هم هزینه الکی چاپ نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از عکسایی که خیلی دوسش دارم، عکسیه که جاریم گرفته و برام قاب کرده. با هم صمیمی نیستیم ولی دشمنم نیستیم 

ایده های قشنگی داره 

ان شاءالله مراسمتو به خوبی برگزار کنی 

اگه خواستی ژله یا بستی برای دسر سرو کنی، به نظرم تکنفره اماده کنی بهتره

دارم ب بعدشم فکر میکنم اتفاقا و ب خودم یاداوری میکنم ک بخاطر دل خودم انجام میدم همین... با جاریم راب ...

عزیزم این کارشعور و شخصیت بالاتون رو نشون میده  قطعا،ولی بعضی وقتها آدمها کاری میکنن ک شخص پشیمون شه از لطف و کرمش،بعضیا ارزش این کارا روندارن.البته امیدوارم ک جاری شما این نباشه.ولی ۹۹درصد عزت احترام ب جاری یعنی ریختن این لطفا ب آب روان.تعادل خوبه مطمئن باش آخرشم برمیگرده میگه واس نمایش و خودنمایی بود این همه تجملات.#جنس جاری#بدذات 

این جاری فردا میشه دشمن خونیت

مامانم همیشه میگه جاری دشمن ادم میشه حسود میشه و اینا🤣اخرشم میگه پس تو چرا ی ذره حسادت نمیکنی چون جاریم شاغلن و من فعلا خونه دار همه فک میکردن قراره بهش حسادت کنم 🤣ولی حقیقتش ن دشمنی ت دلم باهاش دارم ن حسادتی

اینجوری گفتنی مامانم میگه پس اون قراره دشمن تو بشه🤣🤣🤣

ولی کلا تفکرم اینه ک هرکی زندگی خودشو داره و دلیلی برا دشمنی وجود نداره

عزیزم این کارشعور و شخصیت بالاتون رو نشون میده قطعا،ولی بعضی وقتها آدمها کاری میکنن ک شخص پشیمون شه ...

نمیدونم امیدوارم رابطمون در حد معمول بمونه و کاری ب هم نداشته باشیم 

یکی از عکسایی که خیلی دوسش دارم، عکسیه که جاریم گرفته و برام قاب کرده. با هم صمیمی نیستیم ولی دشمنم ...

خیلی ممنون از کلمات قشنگی ک نوشتی 

داشتم یواش یواش پشیمون میشدم🤣🤣🤣

ممنون از پیشنهادت😘

ببین عزیزم بزار بهت بگم

من عیننننننن تو بودم ، سلیقه ی بالایی تو دیزاین و سرو غذا و کادو دادن و .... داشتم

برای خواهر شوهرم یه میز چیدم که شوهرم دهنم وا مونده بود

خوردند اضافشم بردند

سال بعد تو بحثی گفتند مگه چکار کرده بودی؟؟؟؟ همش میخوای خودنمایی کنی 

الان سالهاست براشون هیچچچچچ تجملاتی در نظر نمی‌گیرم

غذا به زرشک پلو می‌زارم جلوشون با سالاد شیرازی

ببین عزیزم بزار بهت بگممن عیننننننن تو بودم ، سلیقه ی بالایی تو دیزاین و سرو غذا و کادو دادن و .... ...

من زیاد دعوت نمیکنم اقوام شوهرمو کلا بعد مدتها دعوتیم همینه

الانم اینجا ک گفتن تصمیم گرفتم دیزاین میزو بیخیال بشم 

دیگ شامم ک ی چیز معمولیه 

عملا کاری نمیکنم براشون همه چی معمولی برگزار میشه

ببین عزیزم بزار بهت بگممن عیننننننن تو بودم ، سلیقه ی بالایی تو دیزاین و سرو غذا و کادو دادن و .... ...

دقیقا سر منم اومد

من اوایل زندگی همه فامیلای همسرم میومدن خونم-من عروس بودم بجای اینکه من برم مادرش همرو هدایت کرد به خونه من

منم تدارکم معمولی بود نه زیاد نه کم-ولی تو یه بحثی مادرهمسرم گفت مگه چیکار کردی مگه فلانی چندبار اومده خونت

منم دیگه جز مادرهمسرم و خواهرش دیگه اقوامش و دعوت نمیکنم

بکنی نکنی براشون فرقی نداره-خودتون و براشون به زحمت نندازین

اینکه خانواده همسرتو میبری رستوران خیلی فکر خوبیه خودتو براشون به زحمت نمیدازی اگرم زحمتی هست به گردن همسرته-دسر و ایناهم درست نکن بنظرم حالا که شرایطش و داری شیک برو خودتم به زحمت ننداز-کادو هم همون سکه کافیه-زیاد مایه بذاری بعدا یه کاری بکنه میخوره تو ذوقت-هوابرش میداره