2777
2789
عنوان

من حق دارم ناراحت بشم

104 بازدید | 9 پست

من هشت ساله ازدواج کردم ، خانواده شوهرم تا الان یه سوت طلا برا من نخریدن با اینکه انتخاب خانواده شوهرم بودم و کلا از نظر فرهنگی و خانوادگی و مالی یه سر و گردن ازشون بالاتریم اما اصلا توقعی نداشتم تا الان ، ناگفته نماند شوهرم مرد خوبیه و جبران همه چیز را می کنه و خانوادم هم به خاطر شوهرم به خانوادش احترام می زارند، مثلا ما برای مهمونی پاگشا خانواده من چند نوع غذا و انواع دسر  و پذیرایی مفصل اما اونا تو حیاط خونشون جوجه به سیخ زدند با برنج ساده و ماست، حالا به تازگی خواهر شوهرم ازدواج کرده داماد از یه خانواده خیلی خیلی سطح پایین تو پایین شهر زندگی می کنند و وضعیت خونه و زندگیشون داغونه ما را که برای پاگشا خواهرشوهرم دعوت کردند واقعا من تعجب کردم یه مدل غذا و بدون کادو ، اینقدر زندگیشون قدیمی و خراب و کثیف بود که نگو 

اصلا قابل مقایسه با خانواده من نبودن

اما نکته این جاست که شب عقد داماد اومد خونه مادرشوهر ما را هم مادرشوهرم دعوت کرد وقتی رفتیم برا خودمون قرمه سبزی پخته بود بعد خواهر شوهر و داماد رفتند تو اتاق پدر شوهرم رفت فقط برا اون دو تا کباب و جوجه گرفت و ما قرمه خوردیم، دوباره چند روز پیش مادربزرگ شوهرم دعوتشون کرده بود مادرشوهرم از چند روز قبلش رفته بود خونه مادرشو تمیز کرده بود بود و کلی ظرف و فرش و رو مبلی ، حتی میز عسلی از خونشون برده بود اونجا که حالا داماد میاد اونجا، اما برا من یادمه وقتی با فامیل کادو پشت عقد براشون بردیم تو خونه خودشون زحمت نداده بودن رخت خوابشون را ببرند بزارند تو اتاق جمع کرده بودند کنار سالن ، خونه نامرتب میوه پلاسیده که هنوز فامیل در موردش حرف می زنند 

به نظرتون چرا اینجوریه

من که هنگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دوست دارن دخترشون سربلند بشه پیش شوهرش 

تو عروسی زیاد مهم نیست اول و آخر اومدی دیگه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بیخیال بابا این چیزا طبیعیه شاید زیادی حساس شدی

از طرفی پیش بعضی ها رسمه ک ی مدل غذا بیشتر درست نمیکنن.. ما خودمون وقتی خونه زنداداشم میریم تعجب میکنیم ک چرا چند مدل غذا درست میکنن

چون برای دختر خودشون میکنن مثل پدر مادر شما ک برای دخترشون سنگ تموم میزارن

مگه شوهرم سر راهیه، خانواده من بین پسر و دخترشو فرق نمی زارند، اما اینا دامادی که از یه سطح خیلی خیلی پایینه را اینجوری رفتار می کنند اما عروس را ابروشو حتی می برند

یعنی مهم نیست پسرشون پیش زن و خانوادش سر بلند باشه

نه چون پسره کسی نمیتونه تیکه بندازه بهش طعنه بزنه 

ولی دخترشون نباید سرشکسته بشه بره زیر طعنه باید همیشه سنگ تموم بذارن...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بیخیال بابا این چیزا طبیعیه شاید زیادی حساس شدیاز طرفی پیش بعضی ها رسمه ک ی مدل غذا بیشتر درست نمیکن ...

خب چرا برا داماد چند مدل درست می کنند، من تو خونشون بودم برا داماد رفتن کباب و جوجه گرفتن به من قرمه دادن، من کلا سال به سال خونشون نمی رم و دعوتیم اما همونم نهایت استانبولی یا کتلت و کوکو

خب چرا برا داماد چند مدل درست می کنند، من تو خونشون بودم برا داماد رفتن کباب و جوجه گرفتن به من قرمه ...

نمیدونم راستش من ک خبری ندارم از زندگیت😅

یعنی از همون اول اول برات ارزش قائل نمیشدن غذای خوب برات نیاوردن؟

شاید برای داماده ۶م چون اوایل هست خیای بهش رسیدگی میکنن کم کم مثل تو میشه