2777
2789

اصلا چه مقدار نرمال و چه مقدار از حد گذشته ماهنوز نامزدیم و فقط یک روز آخر هفته همو میبینیم اونم اکثرا خوابش میاد یا کسل و بی حوصلست بقیه روزای هفته تا دیروقت بیرون و گاهی شبا هم خونه دوستاش میمونه و روزی که بامن قرار داره بی حوصلست بی انصاف نیستم خیلی حمایتم میکنه پیگیر مشکلاتم هست تلاششو میکنه با هدیه خوشحالم کنه اما من دلم توجه و وقت گذرونی میخواد یه هدیه بده دستم ولی کنارش بشینم با گوشیش بازی کنه یا بگم بریم سینما بگه حسش نیست ولی با دوستاش بره بیلیارد اعتراضم میکنم میگه خب تو با ماشین 40 دیقه تو ترافیکی تا برسی بری بیای نمیصرفه شبا بریم بیرون نمیدونم باید چیکار کنم یا من حساس و پرتوقعم نمیدونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه یه وقتهایی بره تفریح با دوست هاش خیلی ام خوبه

بلاخره تفریح میخواد

ولی اینکه هر روز و هر هفته باشه و بساط قلیون ب راه باشه و اینا

اصلا خوب نیست اصلا اصلا

وباید یه فکری کنی براش

اینکه یه وقتهایی بره تفریح با دوست هاش خیلی ام خوبهبلاخره تفریح میخوادولی اینکه هر روز و هر هفته باش ...

منم مشکلی ندارم میدونم آدم با رفیقاش دنیاشون متفاوت تر از افراد دیگست ولی حس میکنم من اصلا بود و نبودم تاثیری تو زندگیش نداره تازه گلایه میکنم میگه تو منو نمیخوای منو واسه خوشگذرونی میخوای اگه بی حو.صله باشم میگی بدرد نمیخوره میره تو یه فاز دیگه

الان داری اخلاقشو میبینیخواهشا مسئله تو باهاش حل کن نشد جداشووگرنه بعدا هیچ وقت درست نمیشه

یعنی اینقدر ممکنه تو زندگی اثر بذاره آخه رفیقاش یعنی یه روز ازدواج نمیکنن میدونی از چی میترسم اون دروغ نمیگه زیادی راست میگه مثلا یکی از رفیقاش دوست دختر نداره هرشب لب خیابون یکیو سوار میکنه میبره ..فردا با یکی دیگه یا اون یکی رفیقش تو هفته یکی دوشب دورهمی مختلط داره یبار گفتم شبیهشون میشی عصبانی شد گفت تو منو نمیشناسی مگه من ضعیفم و..مسایل شخصی رفیقام بمن ربطی نداره اصلا نباید بهت میگم

یه سوال وقتی با رفیقاش بیرون میره شما ام میبره گاهی وقتا مثلاً کاپلی؟!

نه اصلا بعد سه سال اینقدر سر این موضوع بحث کردم یبار تصادفی پیش اومد کاپلی رفتیم بیرون و احساس میکردم یکی از دخترا اینو چندبار دیده راحت برخورد میکرد ولی منو یکی از دخترای دیگه تابلو بود تازه وارد جمع شدیم