2777
2789

نمی‌دونم فانتزی به حساب میاد یا نه ، ولی دوست دارم بی سر و صدا ازدواج کنم (بدون اینکه کسی بفهمه من خواستگار دارم و یا با کسی در ارتباطم) و فقط پدر و مادرم بدونن و یهو هم استوری بذارم با حلقه زیرش بنویسم خدایا مرسی که عشقمو آفریدی… 😂😍

بعد هم حامله شدم به کسی جز پدر و مادرم نگم و وقتی که زایمان کردم با نینیم عکس بذارم و اونموقع همه بفهمن…😂😍

کلا می‌خوام غافلگیرشون کنم😁

شما چطور؟؟😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی همچین فانتزی ای دارم ولی سر زایمان🤣🤣

دوست دارم وقتی نزدیک با زایمانم شد بدون اینکه به کسی حتی مامان و بابام بگم برم بیمارستان و بچه رو به دنیا بیارم تا زمانی که خوب نشدمم و روی پا نشدم هم به مامان بابام نگم بعد یکدفعه برم خونشون بچه رو نشونشون بدم 

ارزو های بزرگ ، 

عروسی دوست ندارم  ترجیحم ماه عسل ولی میددنم خانوادم مخالفت

ن و اگر هم با کسی آشنایم تا آخر که رسمی شه دوست ندارم کسی جز پدر مادرم متوجه شن

برا بارداری هم اصلا لزومی نداره کسی بدونه ، فقط پدر مادرم و پدر مادر طرف مقابلم 

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
نه عشقم ، یکی از فامیلامون هم همینجوری نی نیش رو به دنیا آورد و هممون غافلگیر شدیم😁

خیلی خوبه ولی من نمیتونم

ب محض اینکه بگم ب مامان و بابام و مادرشوهر و پدرشوهرم کل فامیل میفهمن 😁

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
2790
2778
2791
2779
2792