2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 674 پست

یکی از زیباترین آیات 

✨ «أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» (سوره رعد، آیه 28)  

یعنی: آگاه باشید تنها با یاد خدا دل‌ها آرامش می‌یابد.

-

- «فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا» (سوره شرح، آیه 6)  

به یقین با هر سختی، آسانی است.

- «وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَىٰ» (سوره ضحی، آیه 5)  

و بزودی پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که خشنود شوی.

- «هُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنْتُمْ» (سوره حدید، آیه 4)  

او (خداوند) با شماست هر جا که باشید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

روزی پیامبر اکرم (ص) به خانه‌ی دخترشان فاطمه (س) آمدند. ایشان دیدند که حضرت زهرا (س) مشغول آسیاب کردن گندم با دست‌های خسته و تاول‌زده هستند. پیامبر با دلسوزی فرمودند: «دخترم! سختی کار خانه تو را خسته کرده است، چرا از علی (ع) نخواستی که برایت خدمتکاری بگیرد؟»  

حضرت زهرا (س) با آرامش پاسخ دادند: «پدر جان، دوست دارم اجر زحماتم را از خداوند بگیرم، نه از دیگران.»  

---

✨ پیام معنوی این داستان

- رضایت به سختی‌ها نشانه‌ی ایمان و عشق به خداست.  

- اخلاص در کارهای کوچک روزمره می‌تواند انسان را به درجات بالای معنوی برساند.  

- توکل و صبر، کلید آرامش در زندگی است.  

روزی پیامبر اکرم (ص) به خانه‌ی حضرت فاطمه (س) آمدند و دیدند ایشان و حضرت علی (ع) سه روز است غذایی نخورده‌اند. همان لحظه نیازمندی در خانه را کوبید و درخواست نان کرد. حضرت زهرا (س) با وجود گرسنگی شدید، تنها قرص نان خود را به او بخشیدند. پس از آن، آیه‌ای نازل شد که در شأن ایشان و اهل‌بیت (ع) بود:  

«وَيُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَىٰ حُبِّهِ مِسْكِينًا وَيَتِيمًا وَأَسِيرًا» (سوره انسان، آیه 8)  

یعنی: و غذای خود را با وجود نیاز، به مسکین و یتیم و اسیر می‌دهند.  

---

✨ پیام معنوی این داستان

- ایثار و بخشش حتی در سخت‌ترین شرایط، نشانه‌ی ایمان حقیقی است.  

- محبت به نیازمندان، انسان را به مقام قرب الهی می‌رساند.  

- زندگی اهل‌بیت (ع) الگویی برای ساده‌زیستی، صبر و بخشش است.  

روزی امام حسن و امام حسین (ع) بیمار شدند. حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) نذر کردند که اگر فرزندانشان شفا یابند، سه روز روزه بگیرند. وقتی بهبود یافتند، روزه گرفتند. شب اول هنگام افطار، نیازمندی در خانه را کوبید و غذا خواست؛ ایشان غذای خود را به او بخشیدند و با آب افطار کردند. شب دوم یتیمی آمد و باز غذای خود را بخشیدند. شب سوم اسیری آمد و همان کار را کردند.  

پس از این ایثار و بخشش، آیات سوره انسان نازل شد:  

«وَيُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَىٰ حُبِّهِ مِسْكِينًا وَيَتِيمًا وَأَسِيرًا» (انسان/۸)  

یعنی: و غذای خود را با وجود نیاز، به مسکین و یتیم و اسیر می‌دهند.  

---

✨ 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🌱

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک🌱

والعن جبت و طاغوت بعد ما لحاظ به علمک

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

عزیزم اگه تونستی برام دعا کن از خانوم حضرت زهرا بخواه به پسرم نظر کنن ده ماهشه مریضه و همش تشنج می‌کنه هرچی هم دارو میدن یه مدت خوب میشه باز دوباره تشنج میکنه انقدر این روزا حال بدی دارم هرچی توسل میکنم انگار جوابی نمیگیرم شما محبت کن برام دعا کن 

عزیزم اگه تونستی برام دعا کن از خانوم حضرت زهرا بخواه به پسرم نظر کنن ده ماهشه مریضه و همش تشنج می‌ک ...

به نیابت از شما 

🌸🌱اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى فاطِمَةَ وَأَبِیها وَبَعْلِها وَبَنِیها وَالسِّرِّ المُسْتَوْدَعِ فِیها🌱🌸

ان شاءالله حاجت روا بشید🤲🌱