2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 674 پست

- حضرت زهرا (س):  

«اُشهِدُ اللّه تَعالی لَقَد سَمِعتُهُ (ص) یقولُ: عَلِیٌّ خَیرُ مَن أخلُفُهُ فیکم، وهُوَ الإِمامُ وَالخَلیفَةُ بَعدی»  

یعنی: خداوند را گواه می‌گیرم که شنیدم پیامبر (ص) فرمود: علی بهترین جانشین من در میان شماست و او امام و خلیفه پس از من است.  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حضرت زهرا (س) فرمودند:  

«مَن أصعَدَ إلی اللّهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، أهبَطَ اللّهُ إلیه أفضَلَ مَصلَحتِهِ»  : هر کس عبادت خالصانه‌اش را به سوی خدا بالا ببرد، خداوند بهترین مصلحتش را به سوی او فرو می‌فرستد.  

این حدیث نشان می‌دهد که اخلاص در عبادت، کلید رسیدن به خیر و برکت الهی است ✨  

🌸 

حضرت زهرا (س) فرمودند:  

«سُبحانَ مَن جَعَلَ المَعرُوفَ ثَواباً، والإحسانَ جَزاءً»  

یعنی: پاک و منزه است خدایی که نیکی را پاداش، و احسان را جزا قرار داد.  

این سخن نشان می‌دهد که در نگاه حضرت زهرا (س)، هر کار نیک بی‌پاسخ نمی‌ماند و خداوند آن را با پاداشی شایسته همراه می‌سازد ✨  

🌱💗أشهد أنکِ قد أقمتِ الصلاة،

و آتیتِ الزکاة، و أمرتِ بالمعروف، و نهیتِ عن المنکر، 

و أطعتِ الله و رسوله، 

و صدقتِ و رضیتِ، و رضوا عنکِ،

و أکملتِ ما أمرتِ به، و حفظتِ ما حملتِ، 

و بلغتی الرسالة، و أدیتِ الأمانة، 

و اجتهدتِ فی سبیل الله، و عبدته حتی أتاک الیقین

، و بذلتِ نفسکِ فی مرضاة الله، و رضی الله عنکِ،

و أکرمکِ و اصطفاکِ و طهرکِ و اختارکِ علی نساء العالمین.

القاب حضرت فاطمه زهرا (س) | **فاطمه** | جداکننده از آتش؛ چون خداوند دوستان ایشان را از آتش جهنم دور ...

💥| **زهرا** | درخشان و نورانی؛ اشاره به نورانیت چهره و وجود ایشان |💫