2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 674 پست

یازهرا🥺

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

دعای شبانه برای مردم

امام حسن (ع) فرمود: «شبی مادرم را دیدم که تا صبح در حال نماز بود و برای مؤمنان دعا می‌کرد. گفتم: مادر! چرا فقط برای دیگران دعا کردی؟»  

حضرت زهرا (س) فرمودند:  

> «الجار ثم الدار»  

اول همسایه، سپس خانه خود.

📘 منبع: بحار الأنوار، ج 43، ص 81

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

امام حسن عسکری (ع): حجت خدا بر ما

> «نَحْنُ حُجَجُ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ، وَ فَاطِمَةُ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَيْنَا»  

ما حجت‌های خدا بر مردم هستیم، و فاطمه حجت خدا بر ماست.

📘 منبع: بحار الأنوار، ج 25، ص 362

⚘امام باقر (ع): فاطمه، صدیقه کبری است

> «کانَتْ صِدّیقَةً لا یُدْرَکُها أَحَدٌ مِنَ النِّساءِ»  

*او صدیقه‌ای بود که هیچ زنی به مقام او نمی‌رسد.*  

📘 منبع: دلائل الامامة، طبری شیعی

امام علی (ع): همسرم بهترین یار من بود

> «فَوَ اللَّهِ مَا أَغْضَبْتُهَا وَ لَا أَكْرَهْتُهَا عَلَى أَمْرٍ حَتَّى قَبَضَهَا اللَّهُ»  

به خدا قسم! هرگز او را خشمگین نکردم و به کاری وادار ننمودم تا خداوند او را به سوی خود برد.

📘 منبع: نهج‌البلاغه، نامه 31

▫️سلام بر تو ای امید مادر،

سلام بر تو و بر روزی که دولت زهرایی‌ات جهان را روشن خواهد ساخت.

📖السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرآءِ...

#استوری  

حضرت #امام_زمان ﷺ  

حضرت #فاطمه_الزهرا ﷺ

🥀کانال کربلا🥀

🍃💔 @karbbala_ir 💔🍃

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

💚نکات مهم درباره این صلوات 💚

- راز مستودع (السِّرِّ المُستَودَعِ فیها):

مفسران و عالمان شیعه این عبارت را اشاره به امامت و ولایت ائمه اطهار (ع)می‌دانند که در وجود حضرت زهرا (س) به‌عنوان حامل نور ولایت به ودیعه نهاده شده است. 

- تعداد ختم: 

در برخی منابع توصیه شده که این صلوات را ۵۳۰ باربخوانند؛ چون عدد ۵۳۰ مطابق با حروف ابجد نام "فاطمه" است. 

- **زمان‌های مناسب برای خواندن:**  

- ایام فاطمیه  

- شب جمعه  

- برای حاجت‌روایی و رفع گرفتاری‌ها  

- هنگام زیارت حضرت زهرا (س) یا اهل بیت (ع)

🔰خواسته‌های حضرت زهرا (س) از امت اسلامی 🔰

بر اساس خطبه‌ها، رفتارها و سیره حضرت زهرا (س)، می‌توان خواسته‌های ایشان را در چند محور اصلی خلاصه کرد: 

🛡️ 1. دفاع از ولایت و امامت

- حضرت زهرا (س) پس از رحلت پیامبر (ص)، با تمام توان از حق امامت امام علی (ع) دفاع کردند.

- ایشان با حضور در خانه‌های مهاجران و انصار، مردم را به حمایت از ولایت دعوت کردند 

🔰خواسته‌های حضرت زهرا (س) از امت اسلامی 🔰بر اساس خطبه‌ها، رفتارها و سیره حضرت زهرا (س)، می‌توان خو ...

2. پاسداری از دین و ارزش‌ها

- در خطبه فدکیه، حضرت زهرا (س) فلسفه احکام، اهمیت نبوت، و خطر انحراف امت را گوشزد کردند.

- ایشان خواستند که مسلمانان دین را بشناسند و از آن محافظت کنند

2. پاسداری از دین و ارزش‌ها- در خطبه فدکیه، حضرت زهرا (س) فلسفه احکام، اهمیت نبوت، و خطر انحراف امت ...

۳.صبر در برابر مصیبت و ظلم

- حضرت زهرا (س) با صبر در برابر ظلم، الگویی برای مقاومت مؤمنانه شدند.

- ایشان با سکوت معنادار و دفن شبانه، اعتراض خود را به انحراف امت نشان دادند

۳.صبر در برابر مصیبت و ظلم- حضرت زهرا (س) با صبر در برابر ظلم، الگویی برای مقاومت مؤمنانه شدند.- ایش ...

4. وحدت در پرتو ولایت

- حضرت زهرا (س) با رفتار خود نشان دادند که وحدت واقعی تنها در سایه ولایت و بصیرت ممکن است.

- ایشان همواره در کنار امام علی (ع) بودند و امت را به همگرایی حول محور حق دعوت کردند.

4. وحدت در پرتو ولایت- حضرت زهرا (س) با رفتار خود نشان دادند که وحدت واقعی تنها در سایه ولایت و بصیر ...

۵. یادآوری مظلومیت اهل بیت

- حضرت زهرا (س) با بیان مظلومیت خود و اهل بیت، خواستند که امت اسلام فراموش نکند چه کسانی برای حفظ دین قربانی شدند.

- این یادآوری، زمینه‌ساز بیداری و بصیرت در طول تاریخ شد