2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6012 بازدید | 674 پست

یازهرا🥺

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

دعای شبانه برای مردم

امام حسن (ع) فرمود: «شبی مادرم را دیدم که تا صبح در حال نماز بود و برای مؤمنان دعا می‌کرد. گفتم: مادر! چرا فقط برای دیگران دعا کردی؟»  

حضرت زهرا (س) فرمودند:  

> «الجار ثم الدار»  

اول همسایه، سپس خانه خود.

📘 منبع: بحار الأنوار، ج 43، ص 81

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امام حسن عسکری (ع): حجت خدا بر ما

> «نَحْنُ حُجَجُ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ، وَ فَاطِمَةُ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَيْنَا»  

ما حجت‌های خدا بر مردم هستیم، و فاطمه حجت خدا بر ماست.

📘 منبع: بحار الأنوار، ج 25، ص 362

⚘امام باقر (ع): فاطمه، صدیقه کبری است

> «کانَتْ صِدّیقَةً لا یُدْرَکُها أَحَدٌ مِنَ النِّساءِ»  

*او صدیقه‌ای بود که هیچ زنی به مقام او نمی‌رسد.*  

📘 منبع: دلائل الامامة، طبری شیعی

امام علی (ع): همسرم بهترین یار من بود

> «فَوَ اللَّهِ مَا أَغْضَبْتُهَا وَ لَا أَكْرَهْتُهَا عَلَى أَمْرٍ حَتَّى قَبَضَهَا اللَّهُ»  

به خدا قسم! هرگز او را خشمگین نکردم و به کاری وادار ننمودم تا خداوند او را به سوی خود برد.

📘 منبع: نهج‌البلاغه، نامه 31

▫️سلام بر تو ای امید مادر،

سلام بر تو و بر روزی که دولت زهرایی‌ات جهان را روشن خواهد ساخت.

📖السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرآءِ...

#استوری  

حضرت #امام_زمان ﷺ  

حضرت #فاطمه_الزهرا ﷺ

🥀کانال کربلا🥀

🍃💔 @karbbala_ir 💔🍃

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

💚نکات مهم درباره این صلوات 💚

- راز مستودع (السِّرِّ المُستَودَعِ فیها):

مفسران و عالمان شیعه این عبارت را اشاره به امامت و ولایت ائمه اطهار (ع)می‌دانند که در وجود حضرت زهرا (س) به‌عنوان حامل نور ولایت به ودیعه نهاده شده است. 

- تعداد ختم: 

در برخی منابع توصیه شده که این صلوات را ۵۳۰ باربخوانند؛ چون عدد ۵۳۰ مطابق با حروف ابجد نام "فاطمه" است. 

- **زمان‌های مناسب برای خواندن:**  

- ایام فاطمیه  

- شب جمعه  

- برای حاجت‌روایی و رفع گرفتاری‌ها  

- هنگام زیارت حضرت زهرا (س) یا اهل بیت (ع)

🔰خواسته‌های حضرت زهرا (س) از امت اسلامی 🔰

بر اساس خطبه‌ها، رفتارها و سیره حضرت زهرا (س)، می‌توان خواسته‌های ایشان را در چند محور اصلی خلاصه کرد: 

🛡️ 1. دفاع از ولایت و امامت

- حضرت زهرا (س) پس از رحلت پیامبر (ص)، با تمام توان از حق امامت امام علی (ع) دفاع کردند.

- ایشان با حضور در خانه‌های مهاجران و انصار، مردم را به حمایت از ولایت دعوت کردند 

🔰خواسته‌های حضرت زهرا (س) از امت اسلامی 🔰بر اساس خطبه‌ها، رفتارها و سیره حضرت زهرا (س)، می‌توان خو ...

2. پاسداری از دین و ارزش‌ها

- در خطبه فدکیه، حضرت زهرا (س) فلسفه احکام، اهمیت نبوت، و خطر انحراف امت را گوشزد کردند.

- ایشان خواستند که مسلمانان دین را بشناسند و از آن محافظت کنند

2. پاسداری از دین و ارزش‌ها- در خطبه فدکیه، حضرت زهرا (س) فلسفه احکام، اهمیت نبوت، و خطر انحراف امت ...

۳.صبر در برابر مصیبت و ظلم

- حضرت زهرا (س) با صبر در برابر ظلم، الگویی برای مقاومت مؤمنانه شدند.

- ایشان با سکوت معنادار و دفن شبانه، اعتراض خود را به انحراف امت نشان دادند

۳.صبر در برابر مصیبت و ظلم- حضرت زهرا (س) با صبر در برابر ظلم، الگویی برای مقاومت مؤمنانه شدند.- ایش ...

4. وحدت در پرتو ولایت

- حضرت زهرا (س) با رفتار خود نشان دادند که وحدت واقعی تنها در سایه ولایت و بصیرت ممکن است.

- ایشان همواره در کنار امام علی (ع) بودند و امت را به همگرایی حول محور حق دعوت کردند.

4. وحدت در پرتو ولایت- حضرت زهرا (س) با رفتار خود نشان دادند که وحدت واقعی تنها در سایه ولایت و بصیر ...

۵. یادآوری مظلومیت اهل بیت

- حضرت زهرا (س) با بیان مظلومیت خود و اهل بیت، خواستند که امت اسلام فراموش نکند چه کسانی برای حفظ دین قربانی شدند.

- این یادآوری، زمینه‌ساز بیداری و بصیرت در طول تاریخ شد