2777
2789
عنوان

خانومایی که رژیمین چه نونی میخورین

208 بازدید | 26 پست

سلام به همگی من دیشب خودم نون جو دوسر درست کردم الان صبحونه یه کف دست خوردم ازش در عین حال که خیلیییی سیرم کرد ولی به شدت سبک و راحتم حتما امتحان کنید 😍😍

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متنفرم از جو دوسر 

یبار اوتمیل درست کردم باهاش اولش که خوردم حس تورو داشتم کامل سیر بودم و بنظرم عالی بود 

دوساعت گذشت معده درد شدید اومد سراغم انگار معدم میخواست بترکه الان بمیرمم نمی‌خورم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من رژیم نیستم ولی سالهاست نون جو دوسر سه نان میخورم خیلی خوبه

بله اونم عالیه

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

متنفرم از جو دوسر یبار اوتمیل درست کردم باهاش اولش که خوردم حس تورو داشتم کامل سیر بودم و بنظرم عالی ...

ای وای پس بهت نمیسازه من اوتمیلم زیاد میخورم چیزیم نمیش 

صبحونه الان یک لیوان شیر +۳ ق غ جو دوسر+ یک ق غ کره بادوم زمینی و کمی دارچین ...خوردم.ناهار کینوا می ...

کینوا چیه عزیزم اول باره میشنوم