من به نامزدم شک دارم حقیقتش حس میکنم خیانت میکنه چون اولا چندبار به شوخی گفته با دوست دخترم بیرونم و یبار تو عصبانیت گفت کاری نکن برم زنی بگیرم بعد یبار دیگه باز گفت عب نداره دو تا زن بگیرم تو برای اینجا اونم برا اونجایی که کار میکنم( نامزدم یک شهر دیگه کار میکنه و حدود چهل روز دو ماه یبار میاد و قبل اینکه نامزد کنیم کلا سالی یبارم نمیومد به خانوادشم سر بزنه) و اینجوریه که خودم مشکوک شدم میگم حتما کسیو داره اونجا که هم بحثشو میندازه و میبینه بم برخورده میگه شوخی کردم و اینکه چندبارم گوشیش زنگ خورده برعکسش کرده و جواب نداده یبارم دیدم داره تو واتساپ پروفایل زنی رو نگاه میکنه بعد سریع اومد بیرون گوشیشم همیشه میزاره جیبش ولی همیشه نگا گوشی من میکنه و انگار شک داره بهم هرچقدر میگم نگا کردی میگه نه نگا نکردم و یکی دو بارم گفته من میخام گوشیتو بگردم منم گفتم ن مگ تو اعتماد نداری گفته شاید پسری بت پیام داده باشه باید بگردم و اینا😑 و اینم بگم که بیرون رفتیم زنا رو خیلی نگاه میکرده به مچ پاشون به خودشون.حالا بنظرتون اینا نشونه خیانته! یا نشونه های خیانت چین بنظر شما ؟
خیانت به کنار اینا نشونه ی مریضیه؟حالا نرفتین سر خونه زندگیتون.ولی بری ببینی با وجود تو به زنای دیگه نگاه میکنه و چشم چرونه و تو نمیتونی کاری بکنی اتیش میگیری ولی مجبوری ادامه بدی.
خیانت به کنار اینا نشونه ی مریضیه؟حالا نرفتین سر خونه زندگیتون.ولی بری ببینی با وجود تو به زنای دیگه ...
دقیقا من خودمم واقعا برام مهمه این قضیه چون واقعا هیزه ولی بهش بگی میگه نه اشتباه میکنی و هزار قسم میخوره ک من اینکارو نکردم و رو قصد نبوده بعد من نگام به پسری بیوفته دیگه ولم نمیکنه
اینم بگم که من سرکتاب گرفتم از سه نفر و دو نفرشون گفتن که خیانت میکنه و با کسی در ارتباطه و یکیشونم گفت که اوایل رابطه با کسی بوده الان نیست حالا بنظرتون این سرکتاب و اینا واقعیه؟