2777
2789
عنوان

شب بیداری

168 بازدید | 16 پست

دوست دارم شب‌ها کار کنم

غذا بپزم

خونه رو مرتب کنم

فیلم ببینم

کارهای ترجمه انجام بدم 

بعدش دمدمای صبح می‌خوابم تا ظهر

غذام هم آماده‌اس

خونه هم مرتب

ولی هیچی خواب شب نمی‌شه می‌دونم، اما شب‌ها خیلی انرژی دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوست دارم اینجوری

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

منم عاشق شبم قبل اینکه زایمان کنم شبا ظرف‌میشستم راه پله جارو میکردم حیاط میشستم لباس تا میکردم کارامو جلو مینداختم بعد صبح می‌خوابیدم تا ظهر ولی الان نه میتونم بخوابم نه به کارام میرسم بچمم از خودم جغد تر😂😂😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

منم از بچگی همینطور بودم همه کارام رو شب میکردم. روزها بیحالم همش😕 الان البته نمیشه. شوهرم نمی‌ذاره برق روشن باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم از بچگی همینطور بودم همه کارام رو شب میکردم. روزها بیحالم همش😕 الان البته نمیشه. شوهرم نمی‌ذاره ...

من یکی یکی بچه‌ها رو می‌خوابونم، در اتاق‌ها‌ رو می‌بندم که بچه‌ها بیدار نشن

منم عاشق شبم قبل اینکه زایمان کنم شبا ظرف‌میشستم راه پله جارو میکردم حیاط میشستم لباس تا میکردم کارا ...

حالا من چون زایمان کردن این‌جوری شدم، تو روز یوم نمی زاره کاری کنم، مجبورم شب‌ که خوابوندمش کارهام رو بکنم

البته هر نیم ساعت بیدار میشه دوباره می‌خوابونمش