2777
2789
عنوان

شب بیداری

194 بازدید | 16 پست

دوست دارم شب‌ها کار کنم

غذا بپزم

خونه رو مرتب کنم

فیلم ببینم

کارهای ترجمه انجام بدم 

بعدش دمدمای صبح می‌خوابم تا ظهر

غذام هم آماده‌اس

خونه هم مرتب

ولی هیچی خواب شب نمی‌شه می‌دونم، اما شب‌ها خیلی انرژی دارم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم دوست دارم اینجوری

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

منم عاشق شبم قبل اینکه زایمان کنم شبا ظرف‌میشستم راه پله جارو میکردم حیاط میشستم لباس تا میکردم کارامو جلو مینداختم بعد صبح می‌خوابیدم تا ظهر ولی الان نه میتونم بخوابم نه به کارام میرسم بچمم از خودم جغد تر😂😂😂

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

منم از بچگی همینطور بودم همه کارام رو شب میکردم. روزها بیحالم همش😕 الان البته نمیشه. شوهرم نمی‌ذاره برق روشن باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم از بچگی همینطور بودم همه کارام رو شب میکردم. روزها بیحالم همش😕 الان البته نمیشه. شوهرم نمی‌ذاره ...

من یکی یکی بچه‌ها رو می‌خوابونم، در اتاق‌ها‌ رو می‌بندم که بچه‌ها بیدار نشن

منم عاشق شبم قبل اینکه زایمان کنم شبا ظرف‌میشستم راه پله جارو میکردم حیاط میشستم لباس تا میکردم کارا ...

حالا من چون زایمان کردن این‌جوری شدم، تو روز یوم نمی زاره کاری کنم، مجبورم شب‌ که خوابوندمش کارهام رو بکنم

البته هر نیم ساعت بیدار میشه دوباره می‌خوابونمش