negarah مدیر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 عنوان چ امشب سنگینه نهههه | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست یجوریم 1404/08/24 | 02:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17710 و بعد از هر گریه خنده سترحدگیه دیگجریان داااره باشه هرچی تو بگی 🤣🤣🤩 بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
negarah مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 وای این دیگ چی بود گفتی ینی قراره گریه کنم باز🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تایپیک اخر تازه زدم ی گندی بالا آو ... وااا شرایط مون مشابه🤣🤣🤣مالمنم شبکارررره منم پریودم
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17710 وااا شرایط مون مشابه🤣🤣🤣مالمنم شبکارررره منم پریودم شوخی نکن بیا الکی نبود رفیق شدیم🤣ولی انصافا من هنوز پریودم نشدم خدایی بد رفتاری کردم؟ بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
negarah مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 شوخی نکن بیا الکی نبود رفیق شدیم🤣ولی انصافا من هنوز پریودم نشدم خدایی بد رفتاری کردم؟ اره قسمتوووو ببین😂🤣ارهههه حساس بازی دراوردیمنم عین توامرو مخش نرو گناه دارههزار فکر دارن
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17710 اره قسمتوووو ببین😂🤣ارهههه حساس بازی دراوردیمنم عین توامرو مخش نرو گناه دارههزار فکر دارن دقیقاچی بگم من خلاصه گفتم ولی اصلش همین بودبعضی وقتا فکر میکنم درکم نمیکنه البته منم دست خودم نیست ی لحظه خوبم ی لحظه بدالان زورم میاد بهش پیام بدم یا زنگ بزنم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
negarah مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 دقیقاچی بگم من خلاصه گفتم ولی اصلش همین بودبعضی وقتا فکر میکنم درکم نمیکنه البته منم دست خودم نیست ی ... اره گاهی رو مخ میرن درکت میکنممنماهی میگم انگار دوسم ندارهتقریبا هم سنیم منم از زایمان میترسم خخخبهش پیام بده دنیا ۲ روزه نذار دلخور باشید ازهم
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17710 اره گاهی رو مخ میرن درکت میکنممنماهی میگم انگار دوسم ندارهتقریبا هم سنیم منم از زایمان میترسم خخخبهش ... وای چقدر تفاهمداریم واقعا آدم خوبیه ولی رومخ کمیره بد رژه میرهخیلی ازت ممنونم دوست قشنگم🤩🩷💕🫂💫 بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
negarah مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 وای چقدر تفاهمداریم واقعا آدم خوبیه ولی رومخ کمیره بد رژه میرهخیلی ازت ممنونم دوست قشنگم🤩🩷💕🫂� ... برو ی پیام عاشقونه شبخیر بدهعزیزمی🫠🫠
negarah مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 واااای آره یه جور عجیبیه دلهره داری؟؟؟ من ن ارومم ولی انگار نااروم
mina_ir عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 830 دلهره داری؟؟؟ من ن ارومم ولی انگار نااروم والا خیلی مسخرس تپش قلب دارم انگار میخواد ی اتفاقی بیفته
negarah مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 والا خیلی مسخرس تپش قلب دارم انگار میخواد ی اتفاقی بیفته مننننمکاش فردا چیزی نشه
newnazjon عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 3060 من یجوری بودم اتاقمو تمیز کردم برنامه فردامو موشتم چن تا فیلمم دانلود کردم شاید ذهنم کم بیاره