2777
2789
و بعد از هر گریه خنده سترحدگیه دیگجریان داااره

باشه هرچی تو بگی 🤣🤣🤩

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
وای این دیگ چی بود گفتی ینی قراره گریه کنم باز🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تایپیک اخر تازه زدم ی گندی بالا آو ...

وااا شرایط مون مشابه

🤣🤣🤣مال‌منم شبکارررره منم پریودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا شرایط مون مشابه🤣🤣🤣مال‌منم شبکارررره منم پریودم

شوخی نکن بیا الکی نبود رفیق شدیم🤣

ولی انصافا من هنوز پریودم نشدم خدایی بد رفتاری کردم؟

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
شوخی نکن بیا الکی نبود رفیق شدیم🤣ولی انصافا من هنوز پریودم نشدم خدایی بد رفتاری کردم؟

اره قسمتوووو ببین😂🤣

ارهههه حساس بازی دراوردی

منم عین توام

رو مخش نرو گناه داره

هزار فکر دارن

اره قسمتوووو ببین😂🤣ارهههه حساس بازی دراوردیمنم عین توامرو مخش نرو گناه دارههزار فکر دارن

دقیقا

چی بگم من خلاصه گفتم ولی اصلش همین بود

بعضی وقتا فکر میکنم درکم نمیکنه 

البته منم دست خودم نیست ی لحظه خوبم ی لحظه بد

الان زورم میاد بهش پیام بدم یا زنگ بزنم

دقیقاچی بگم من خلاصه گفتم ولی اصلش همین بودبعضی وقتا فکر میکنم درکم نمیکنه البته منم دست خودم نیست ی ...

اره گاهی رو مخ میرن درکت میکنم

منماهی میگم انگار دوسم نداره

تقریبا هم سنیم منم از زایمان میترسم خخخ

بهش پیام بده دنیا ۲ روزه  نذار  دلخور باشید ازهم

اره گاهی رو مخ میرن درکت میکنممنماهی میگم انگار دوسم ندارهتقریبا هم سنیم منم از زایمان میترسم خخخبهش ...

وای چقدر تفاهم‌داریم 

واقعا آدم خوبیه ولی رو‌مخ ک‌میره بد رژه میره

خیلی ازت ممنونم دوست قشنگم🤩🩷💕🫂💫