2777
2789
عنوان

پسرمو چجوری از پوشک باز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 49 پست
عه پس بیخیال شدی نه من مواظبم رو فرش جیش نکنه حالا من شنیده بودم دخترها زودتر از پوشک باز میشن

نه اصلا همکاری نمیکنه. علنا میگه دوست ندارم بگم. پوشک دوست دارم. مثلا چه جوری مواظبی؟ دستشویی نمیری؟ تو آشپزخونه نمیری؟ تلفنت زنگ نمیخوره از بلند جا شی؟ کاری پیش نمیاد؟

من بردمش دستشویی ۵ دقیقه صبر کردم گفت ندارم مدارم ندارم

تا دستمو بشورم دیدم نشسته رو فرش گفت جیش کردم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مطمینی بعد ۲ هفته؟؟ تجربه داری؟ چشم زیاد اب نمیخوره😁

بله پسر قبلیم بعد دو هفته اوکی شد ولی تو اون دو هفته قشنگ باید دهن خودتو سرویس کنی وگرنه اصل قضیه ادا نمیشه

کل پروسه هم نهایت ۱ماه بشه کامل جا میفته البته اگر همه چیز اصولی پیش بره

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم یکماه قشنگ بردم اوردم. اصصصاا همکاری نکرد. انگار مسخره کرده بود منو.‌دوباره بستم. سه ماه بعد ...

وقتش نشده بوده طفلک بچه ها قشنگ خودشون آلارم دارن

منم ۱ماه پیش دو سه روز تست کردم دیدم نه هیچ آلارمی نزد ولش کردم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اصلا همکاری نمیکنه. علنا میگه دوست ندارم بگم. پوشک دوست دارم. مثلا چه جوری مواظبی؟ دستشویی نمیری؟ ...

خب پوشک میبندم بهش وقتی جیش میکنه از دسشویی میاد ییرون باز پوشکشو میبندم 

همونجا هم‌دستامو میشورم 

مگه شما پوشک نمیبندی کلا؟؟

خب پوشک میبندم بهش وقتی جیش میکنه از دسشویی میاد ییرون باز پوشکشو میبندم همونجا هم‌دستامو میشورم مگه ...

میگم که فقط دو ساعت باز بود از تو پوشک که رو فرش جیش نمیکنه!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چندوقتشه

دو سال و ده ماه

بله پسر قبلیم بعد دو هفته اوکی شد ولی تو اون دو هفته قشنگ باید دهن خودتو سرویس کنی وگرنه اصل قضیه اد ...

اره موافقم ادم باید سزویس بشه

ولی نه اصولی پیش نمیره مثلا میریم بیرون چندساعت جیش نمیکنه و همون پوشک میکنه و یا حتی موقع خواب

به نظرت چیکار باید بکنم؟

عزیزم شماتجربه داری ببخشیدمیپرسم همون باراول کاسه توالت گفتی بشین یاکنارکاسه اخه بعضیلمیگن بچه می تر ...

من حموم میرفتیم چون دسشویی نمی‌رفت گریه میکرد 

گفتم شاید میترسه و ب خاطر ترسش جیش نگه یه وخ

بعد بردم یواش یواش دستشویی 

و بعد کنار سنگ میشوندم 

بعد سری های بعد خودم اون مدلی نشون میدادم ک چجوری پاشو بزاره .....

خلاصه یواش یواش نشوندم 

اصلا با زور نمیشه ها 

باید خیلی حوصله کنی 

یه دستمال  پارچه ای هم همیشه می‌بردم ک خیس ک شد خشک کنم هم سردش نشه هم به خاطر عفونت اینا 

شبا هم هر دو ساعت یا سه ساعتی اولاش می‌بردم 

بعد دو بار و کم کم ک بزرگ شد قطع کردم و گاهی ک آب زیاد می‌خورد یا هندونه می‌خورد می‌بردم سریع 

باورت میشه نذاشتم ی بار هم جاش رو خیس کنه بعد پوشک چون همیشه حواسم بود 

بعد اینقدر ک جیش برده بودمش 

ت. خواب ک وول می‌خورد ینی تکون می‌خورد می‌فهمیدم ک جیش‌داره زودی می‌بردم 

😂😂😂

من حموم میرفتیم چون دسشویی نمی‌رفت گریه میکرد گفتم شاید میترسه و ب خاطر ترسش جیش نگه یه وخبعد بردم ی ...

واااای لزیزم ممنون ازراهنماییت بچه های من یه سال فرقشونه هردوشونم پوشکین 😬😬😬بزرکه رواومدم چندروزاموزش بدم گفت چراداداشی پوشک داره نرفت منتظرم باهم بگیرم نمیدونم چی کارکنم 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792