2777
2789
عنوان

پسرمو چجوری از پوشک باز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار سه سالش شه و بعد عید. پوشک شو رتی پاش کن . بعد هردوساعت ببر.شورتی رو درار مثل شورت باز شورتی ر ...

نزدیک یکساله پوشک شورتی داره. قبلش با این چسبیا پوست منو میکندانقدر لگد میزد و نمیخوابید ببندمش

همه این کارا رو کردم تهش منم به این نتیجه رسیدم که زوده و بره تا بعد عید! کتاب خریدم، توالت فرنگی با طرح مورد علاقه ش رو خریدم، جایزه گرفتم، برچسب چسبوندنم....‌ هیچی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره موافقم ادم باید سزویس بشهولی نه اصولی پیش نمیره مثلا میریم بیرون چندساعت جیش نمیکنه و همون پوشک ...

اصلا یکی از نشونه های آمادگی بچه اینه که شب پوشکش خشک میمونه باید آخر شب و اول صبح ببریش تا پوشکش خشک بمونه اگر نموند یعنی وقتش نیست

و اینه تو پروسه پوشک حداقل ۱۰روز نباید از خونه بیرون بری یا جایی نری ک مجبور بشی پوشک ببندی

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نزدیک یکساله پوشک شورتی داره. قبلش با این چسبیا پوست منو میکندانقدر لگد میزد و نمیخوابید ببندمشهمه ا ...

شو رتی رو هر دوساعت دراوردی ببری؟ باز پاش کنی همونو؟ 

این خیلی خوبه ذهنشو اماده میکنه. بعد عید عوض میشه 

parasoo1989@
شو رتی رو هر دوساعت دراوردی ببری؟ باز پاش کنی همونو؟ این خیلی خوبه ذهنشو اماده میکنه. بعد عید عوض می ...

اره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اصلا یکی از نشونه های آمادگی بچه اینه که شب پوشکش خشک میمونه باید آخر شب و اول صبح ببریش تا پوشکش خش ...

عه جدی یعنی پس خودش ذاتی شبا باید جیش نکنن و پوشکشون خشک باشه؟؟

یعنی این نیست ک بیدار کنیم ببریم اره؟ 

من البته این کارو نکردم ولی سوالم هست!

شو رتی رو هر دوساعت دراوردی ببری؟ باز پاش کنی همونو؟ این خیلی خوبه ذهنشو اماده میکنه. بعد عید عوض می ...

خودش میگه ببین جیش نکردم براش دست میزنم خودش میگه تشبیق تشبیق (تشویق)

بعد روی لگنیش جیش میکنه داد میزنه مامان برام دست بزن

میاد بیرون یک ساعت بعد انگار نه انگار این همه تشویق و خوشحالی بروز دادیم مقاومت میکنه که نمیخوام برم پوشکمو درنیار

شب تا صبح که همیشه خشکه

روزهایی ک از پوشک میگرفتی موقع خواب یا بیرون رفتن چطور بود؟؟

هی می‌پرسیدم ک جیش داری یا یادم میموند ک کی آخرین بار جیش بردم و کی باید ببرم باز 

چون خودش ک نمی‌گفت  اگ هم میگفت مشغول بازی میشد و یادش میرفت باید حواسم می‌بود 

تند تند ببری تو هوای سرد سرما هم میخوره

سرما هم بخوره نمیتونه جیششو نگه داره بدتر باید دوباره پوشک کنی و بری خونه اول

من اواخر اردبیهشت شروع کردم و یه دو سه سالی شبا جیش میگرفتم 

2790
2778
2791
2779
2792