2777
2789
عنوان

بابام خیلی خوبه 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 26 پست
این خوبه که،من عمل کلیه داشتم لباس پوشیدم نشستم رو تخت بابام یه نگاه بهم کرد گفت خوبی دیگه بمون تا م ...

😄😄😄 الهی عزیزم 

منم روز کنکور بابام باهام اوند گفتم برام دعا کن دعای پدر گیراست رفتم اوندم دیذم یه کیلو بادوم زمینی خریده با یه کیهان ورزشی اصلا نفهمید من برگشتم اومدم پیشش 🤣🤣

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا حفظش کنه من مامانم خیلی حساسه یعنی با کوچکترین خبر تا پای سکته میره بابام ولی خیلییییی خوبع ماما ...

ممنون

خدا پدر و مادر شما رو هم حفظ کنه

چه جالب دوتا اخلاق کاملا متفاوت دارن

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
😄😄😄 الهی عزیزم منم روز کنکور بابام باهام اوند گفتم برام دعا کن دعای پدر گیراست رفتم اوندم دیذم یه ...

وای دقیقا مثل بابای من😂،من از درد کلیه داشتم میمردم واقعا بعد رفته بودم متخصص سی تی رو داشت چک می‌کرد دکتر بابام گفت دکتر یعنی دردش واقعیه؟فیلم بازی نمیکنه؟

قیافه دکتر دیدنی بود😂

ممنونخدا پدر و مادر شما رو هم حفظ کنهچه جالب دوتا اخلاق کاملا متفاوت دارن

اره کلا ما خانوادگی باهم فرق داریم ۳ تا بچه ایم هرکدوم قیافه مون زمین تااسمون فرق داره من بورم و سفیذ داداشم مومشکی گندمی خواهرم سبزه سبزه 

من ببنهایت لاغر و شکستنی خواهرم هیکلی داداشم تپلی که الان لاغر شده 

غذای محبوب هرکدوم مورد نفرت اونیکیه 

وای دقیقا مثل بابای من😂،من از درد کلیه داشتم میمردم واقعا بعد رفته بودم متخصص سی تی رو داشت چک می‌ک ...

🤣🤣🤣🤣 ایشونم یه لیگ دیگه س واقعا 

بابای من هرروز صبح منو دیر میرسوند مدرسه بعد ناظم منو بازخواست میکرد ، بابلم میکفت والا پدر ماهم دراورده هرچی بهش میگم زودتر بیدار شو‌گوش نمیده خدا شاهده من ۶ صبخ بیدار بودم گریه میکردم میگفتم پاشو میگفت خیالت راحت جواب ناظمت با من 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 ایشونم یه لیگ دیگه س واقعا بابای من هرروز صبح منو دیر میرسوند مدرسه بعد ناظم منو بازخواست م ...

وای دقیقاااا🤣،من یبار توی مدرسه حالم بد شد زنگ زدم بابام بیاد دنبالم پشت تلفن داشت میگفت ۳ ساعت تحمل کن شلوارک پامه حوصله ندارم عوض کنم🤦🏻‍♀️

اره کلا ما خانوادگی باهم فرق داریم ۳ تا بچه ایم هرکدوم قیافه مون زمین تااسمون فرق داره من بورم و سفی ...

وای چه جالب😂

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛