2777
2789
عنوان

بابام خیلی خوبه 🤣

477 بازدید | 26 پست

نصفه شبی داشتم با برادرم صحبت میکردم و یاد بچگیهاش افتاده بوذیم (( اون ۱۰ سال کوچکتره ازم )) 

گفتم ۶/۷ ساله که بودی بابابرلت دوچرخه خریده بود یه روز که مشغول بازی بودی خورده بودی زمین سرایدار زنگ زد خونه بابام گوشی برداشت و‌ اون بنده خدا با دستپاچگی میکفت توروخدا نکران نشیدا چیزی نشده ها بخدا طوری نیست پسرتون خورده زمین بی زحمت بیاین پایین منو مامان و خواهرم شیون میکردیم و دنبال مانتو میگشتیم بدویم بریم ببینیم بچه چی شده 

بابام اولین جمله ای که پرسبد این بود : دوچرخه سالمه ؟؟؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣🤣

دمش گرم بابام یه لیگ دیگه س کلا ♥️♥️♥️😄

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بابات پول داده بوده دوچرخه خریده بوده   

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

این خوبه که،من عمل کلیه داشتم لباس پوشیدم نشستم رو تخت بابام یه نگاه بهم کرد گفت خوبی دیگه بمون تا من و داداشت بریم یه صبحونه بخوریم کافه ای جایی😐تازه اصرار داشت مامانمم با خودشون ببرن😂😂😂همونجا حس کردم شاید از سطل اشغال پیدام کردن

وای 😂

😄😄😄😄

شب خولستکاری من انقد سوتی دااد انقد جلف بازی دراورد ( از شب ادراری من تا ۷ سالکی و خنگی من در رانندکی گفت ) برگای پدرشوهرم ریخته بود خدابیامرز همیشع میکفت پدرت خیلی شوخه در حالیکه اصلا واقعیش همینه🤣🤣🤣

آخه بابات پول داده بوده دوچرخه خریده بوده

بچه عین ادامس به اسفالت چسبیده بود گوشتش 😄😄

دوچرخه هم اون زمان ۱ مدل بیشتر نبود قیمتی م نداشت دست دوم خریده بود تازه مال پسرعموم بود نصف قیمت کرفته بود ازشون

بچه عین ادامس به اسفالت چسبیده بود گوشتش 😄😄دوچرخه هم اون زمان ۱ مدل بیشتر نبود قیمتی م نداشت دست د ...

خخخخ.

چه بابای گوگولی.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

مامان منم اینجوریهولی فکر میکنم از استرس باشه

خدا حفظش کنه من مامانم خیلی حساسه یعنی با کوچکترین خبر تا پای سکته میره بابام ولی خیلییییی خوبع ماماتم بهش میکه این مرگ مغزیه مغزش دستوری نمیده کلا😄😄😄