2777
2789
عنوان

خواب

65 بازدید | 12 پست

کمک😭

دوستان من از بچگیم مشکل خواب داشتم شبا بی خواب بودم زوا میخوابیدم.

چیکار کنم خوابم تنطیم بشه شبا بخوابم

میخوام زود پاشم یروز صبح که خوابم تنظیم بشه

مادرم تا ساعت ۱۱ ظهر خوابه .اگرم پاشم نمیتونم از اتاقم برم بیرون خوابش سبکه سر صدا کنم پا میشه هی میخواد قر بزنه.از خوابم ک زود بیدار بشم تو رختخواب بشینم یا تو اتاق باشم چون بیکارم خوابم میگره میخوابم باز.الان فردا ساعت ۵ باید پاشم برم دانشگاه.اما خوابم نمیاد پدرم فردا در میاد.

ترخدا یه راه حل بگین 

منم همينم بعضي وقتا تا ٤صبحم بيدارم ازون طرف بخاطر دانشگاه بااايد ٢روز در هفته ٧صبح بيدار شم... ي مدت قرص ميخوردم ك بخوابم  تاحدودوي كمكم كرد ولي الان باز ٢شب ك دير خوابيدم عادت كردم !!!!!!!!

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همينم بعضي وقتا تا ٤صبحم بيدارم ازون طرف بخاطر دانشگاه بااايد ٢روز در هفته ٧صبح بيدار شم... ي مد ...

من وقتی زود پاشم زود خوابم میبره شبا.نمیخوام قرص بخورم.اما صبح نمیدونم چیکار کنم خوابم نگیره.اصلا نمیتونم از رختخواب بلند بشم چ برس ب اینک بیدار بمونم

من وقتی زود پاشم زود خوابم میبره شبا.نمیخوام قرص بخورم.اما صبح نمیدونم چیکار کنم خوابم نگیره.اصلا نم ...

قرص گیاهی هم هست لااقل شبایی که فرداش کار داری بخور اگه دوس داری البته

من وقتی زود پاشم زود خوابم میبره شبا.نمیخوام قرص بخورم.اما صبح نمیدونم چیکار کنم خوابم نگیره.اصلا نم ...

خب حالا فردا رو ك كار داري خود ب خود حس ميكنى بايد بيدار شي بعد ك برگشتى بخواب ،بخدا من بعضي وقتا ميرم نمازخونه دانشگاع ميخوابم   

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
عوارض نداره.بدون نسخه میدن.صبحا یعنی راحت میتونم پاشم بدون اذیت

خير گياهيه. هيچ عوارضي نداره ملاتونين موقع خواب تو بدن  ترشح ميشه اينم همونه ك بهش سرعت ميده. زيرزبونيه و بدون نسخه ميدن. فك كنم ٣٠ يا ٤٠ تومن هم باشه. بله صبح كاملا سرحال بيدار ميشين. ٩٠ درصد بدنسازها هم براي تنظيم خوابشون استفاده ميكنن