2821
2789
عنوان

دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 56 پست
خدا زودی نی نی مو گرفت ازم متاسفانه 😳😳

منم همدردتم تازه من دنیا اومد دو روزم زنده موند بعدش مادرشو تنها گذاشت

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی بگردم. شما چرا؟ مشکل چی بود؟ واقعا برام جای سوال که حاملگی های الان چرا اینجوری شده 

هیچ مشکلی نداشت ماه اخر بودم وقته زایمانم بود پسرمم 4 کیلو بود بیمارستان لعنتی گیر داد باید طبیعی بیاری پسر بیچارمتو کانال زایمان گیر کرد ضربان قلبش پایین اومد بعد چند ساعت راضی شدن سزارین شم دنیا اومد خیلی گریه کرد اونجام بهش اکسیژن وصل نکردن وقتی دیگه نفس کم آورد بردنش nicuلعنتی معلوم نبود چیکارش کردن بعد دو روز پرکشید داغ بغل کردنش تا آخر عمر رو دلمه پیر شدم...

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
هیچ مشکلی نداشت ماه اخر بودم وقته زایمانم بود پسرمم 4 کیلو بود بیمارستان لعنتی گیر داد باید طبیعی بی ...

الههههههي بگردم

بخدا انقدر حرصم ميگيره ازينايي ك ميان سنگ زايمان طبيعي رو به سينه ميزنن

ادم درد سزارين تحمل كنه ولي جگر گوشش سالم باشه

هميشه گفتم تو ايران بلد نيستن طبيعي بزائونن

قربون دلت بشم من😔😔

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
الههههههي بگردم بخدا انقدر حرصم ميگيره ازينايي ك ميان سنگ زايمان طبيعي رو به سينه ميزنن ادم درد سز ...

عزیزم کاش نمیخوندی. تو ایران فقط فقط سزارین باور کن هیچ دردی نداره با اون همه بخیه میرفتم پیش پسرم خدا ازشون نگذره که ز ایمانمونم دست خودمون نیست

هیچ مشکلی نداشت ماه اخر بودم وقته زایمانم بود پسرمم 4 کیلو بود بیمارستان لعنتی گیر داد باید طبیعی بی ...

عزیزممممممم اینجوری نگو..هیچ کار خدا بی حکمت نیست...من ارزومه حداقل بارداری پوچ یا سقط داشته باشم دلم خوش باشه..شمام جوونی دوباره فرصت داری مادر بشی

..
بعده ١٦ روز دقيق گذاشتم همون زماني ك احتمال داره پري بشم گذشت بعد ك ديدم نشدم رفتم ازمايش

سلام.منم دو سه ماه اقدامم.خیلیم عجله دارم پریودیم کلا بهم ریخته 16اسفند اخرین نوعدم بوده لترو خوردم.هنوز پریود نشدم18رو  تاخیر.ازم منفی.این سری رفتم دکتر گفت بزار پریود شی دوفاستون بخور.چکار کنم.از قص میترسم دیگه.ولی اینقدر بهم ریخته سیکلم که گیج شدم برا زمان تخمکگذاری

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
عزیزممممممم اینجوری نگو..هیچ کار خدا بی حکمت نیست...من ارزومه حداقل بارداری پوچ یا سقط داشته باشم دل ...

میدونم عزیز دلم خدا دامنتو سبز کنه انتظار خیلی سخته خیلی...ولی باور کن داغ فرزند خیلی سخته نابود شدم

عزیزم کاش نمیخوندی. تو ایران فقط فقط سزارین باور کن هیچ دردی نداره با اون همه بخیه میرفتم پیش پسرم خ ...

نه عزيزم اين چه حرفيه

الهي ك خدا دلتو شاد كنه 

❤️❤️❤️❤️

واقعا خدا نگذره ازشون که واسشون مهم نیست اصلا. نمیدونن دارن با این سهل انگاری شون چند نفر رو داغون میکنن. غصه نخور عزیزم منکه بعد از سقط افسردگی شدید گرفتم اینقدر که از زندگیم لذت نمیبرم واقعا درکت میکنم. تازه الان چند روزی که عقب انداختم توی اقدام نیستم ولی همش میگم خدایا فعلا بهم بچه ندی یکوقتی چون خودم داغونم 😔😔

سلام.منم دو سه ماه اقدامم.خیلیم عجله دارم پریودیم کلا بهم ریخته 16اسفند اخرین نوعدم بوده لترو خوردم. ...

براي زمان تخمك گذاري از كيت استفاده كن

تو اقدام نظم پريود بهم ميريزه طبيعيه

ان شاءالله ماه بعد باردار ميشي

ميدونم چشم انتظاري خيلي سخته

واقعا خدا نگذره ازشون که واسشون مهم نیست اصلا. نمیدونن دارن با این سهل انگاری شون چند نفر رو داغون م ...

سقط هم خیلی سخت ولی روزی هزار بار میگم کاش وقتی کوچیک بود سقط میشد برای خودم ناراحت نیستم از این ناراحتم که پسرم به جای اینکه تو بغلم باشه زیر خاکه هرکی بچشوبغل میکنه میگم پسرم منو ببخش که نتونستم زود زایمان کنم خیلی درددبدیه.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز