ghamgin70 مدیر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 عنوان دوفاستون | مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 56 پست سلام کسی بوده با قرص دوفاستون پریود نشه؟ من اولین دوره اس که مصرف میکنم 9 روز از آخرین قرص میگذره هنوز پریود نشدم.کسی اینجوری بوده؟ممنون خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪 1397/02/03 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghamgin70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 اصلا به علائم نيس شما بعده مصرف بين ١٠-١٥ روز وقت داري تا پري بشي اگه نشدي ان شاءالله ك بارداري ب ... شما بعد چند روز پریود میشدیدعزیزم ببخش که اینقدر سوال میپرسم خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
ghamgin70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 اصلا به علائم نيس شما بعده مصرف بين ١٠-١٥ روز وقت داري تا پري بشي اگه نشدي ان شاءالله ك بارداري ب ... ایشالا نی نیتو سالم بغل بگیری برای همه منتظرا دعا کن خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
poni عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 1320 اصلا به علائم نيس شما بعده مصرف بين ١٠-١٥ روز وقت داري تا پري بشي اگه نشدي ان شاءالله ك بارداري ب ... مصرف قرص استراديول الرات هم همينطوره؟ براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8341 شما بعد چند روز پریود میشدیدعزیزم ببخش که اینقدر سوال میپرسم من فقط يه دوره استفاده كردم همون ماهم باردار شدمطول سيكلام هم ٣٠ روز بود بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8341 ایشالا نی نیتو سالم بغل بگیری برای همه منتظرا دعا کن ممنون عزيزمان شاءالله شما هم زودي دامنت سبز ميشه بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
ghamgin70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 منم تا 10 روز کشیده...احتما بارداری هم داره از بده نبودی پروژسترون بزن پری بیاد البته با نظر پزشکت ... امروز رفتم دکتر گفت فعلا صبر کن آمپول بهت نمیدم تا چند روز دیگه نشدی ازمایش بده بازم ممنون عزیزم که جواب دادی خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8341 مصرف قرص استراديول الرات هم همينطوره؟ نميشناسم اين قرصو گلماگه از خانواده مدروكسي پروژسترون باشه حتما همينه بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
فازینازی عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 1160 من فقط يه دوره استفاده كردم همون ماهم باردار شدم طول سيكلام هم ٣٠ روز بود ببخشید عزیزم خودت و همسرت مشکلی نداشتین؟ بعد از چند ماه باردار شدی؟ خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8341 ببخشید عزیزم خودت و همسرت مشکلی نداشتین؟ بعد از چند ماه باردار شدی؟ نه عزيزم مشكلي نداشتيمبعده ٣ ماهمن فقط عجله داشتمرفتم دكتر دروغكي گفتم ٦ ماهه اقدامم🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
ghamgin70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 من فقط يه دوره استفاده كردم همون ماهم باردار شدم طول سيكلام هم ٣٠ روز بود عزیزم بازم ببخشید بعد چند روز از آخرین قرصی که مصرف کردید ازمایش دادید؟ خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8341 عزیزم بازم ببخشید بعد چند روز از آخرین قرصی که مصرف کردید ازمایش دادید؟ بعده ١٦ روزدقيق گذاشتم همون زماني ك احتمال داره پري بشم گذشتبعد ك ديدم نشدم رفتم ازمايش بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
لوستر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 1134 امروز رفتم دکتر گفت فعلا صبر کن آمپول بهت نمیدم تا چند روز دیگه نشدی ازمایش بده بازم ممنون عزیزم که ... عزززیزم انشالله که خیره.هرچی خدا بخواد ..
ghamgin70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 660 بعده ١٦ روز دقيق گذاشتم همون زماني ك احتمال داره پري بشم گذشت بعد ك ديدم نشدم رفتم ازمايش خیلی ممنون عزیزم منم تا هفت روز دیگه صبر میکنم خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
مهربانعسل عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 655 خدا برات نگهش داره عزیزم 🙏❤ خدا زودی نی نی مو گرفت ازم متاسفانه 😳😳
فازینازی عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 1160 خدا زودی نی نی مو گرفت ازم متاسفانه 😳😳 ای وای برا چی؟ خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏