2821
2789
عنوان

دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 56 پست
اصلا به علائم نيس شما بعده مصرف بين ١٠-١٥ روز وقت داري تا پري بشي اگه نشدي ان شاءالله ك بارداري ب ...

شما بعد چند روز پریود میشدیدعزیزم ببخش که اینقدر سوال میپرسم

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
اصلا به علائم نيس شما بعده مصرف بين ١٠-١٥ روز وقت داري تا پري بشي اگه نشدي ان شاءالله ك بارداري ب ...

ایشالا نی نیتو سالم بغل بگیری برای همه منتظرا دعا کن

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصرف قرص استراديول الرات هم همينطوره؟ 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
شما بعد چند روز پریود میشدیدعزیزم ببخش که اینقدر سوال میپرسم

من فقط يه دوره استفاده كردم همون ماهم باردار شدم

طول سيكلام هم ٣٠ روز بود

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
منم تا 10 روز کشیده...احتما بارداری هم داره از بده نبودی پروژسترون بزن پری بیاد البته با نظر پزشکت ...

امروز رفتم دکتر گفت فعلا صبر کن آمپول بهت نمیدم تا چند روز دیگه نشدی ازمایش بده بازم ممنون عزیزم که جواب دادی

ببخشید عزیزم خودت و همسرت مشکلی نداشتین؟ بعد از چند ماه باردار شدی؟

نه عزيزم مشكلي نداشتيم

بعده ٣ ماه

من فقط عجله داشتم

رفتم دكتر دروغكي گفتم ٦ ماهه اقدامم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من فقط يه دوره استفاده كردم همون ماهم باردار شدم طول سيكلام هم ٣٠ روز بود

عزیزم بازم ببخشید بعد چند روز از آخرین قرصی که مصرف کردید ازمایش دادید؟

عزیزم بازم ببخشید بعد چند روز از آخرین قرصی که مصرف کردید ازمایش دادید؟

بعده ١٦ روز

دقيق گذاشتم همون زماني ك احتمال داره پري بشم گذشت

بعد ك ديدم نشدم رفتم ازمايش

بعده ١٦ روز دقيق گذاشتم همون زماني ك احتمال داره پري بشم گذشت بعد ك ديدم نشدم رفتم ازمايش

خیلی ممنون عزیزم منم تا هفت روز دیگه صبر میکنم