2821
2789
عنوان

دوفاستون

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 56 پست
براي زمان تخمك گذاري از كيت استفاده كن تو اقدام نظم پريود بهم ميريزه طبيعيه ان شاءالله ماه بعد بار ...

دوفاستون رو بخورم این ماه؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
براي زمان تخمك گذاري از كيت استفاده كن تو اقدام نظم پريود بهم ميريزه طبيعيه ان شاءالله ماه بعد بار ...

لتروزول اینقدر تاخیر داره؟درد سینه وحشتناک دارم پری نمیاد.من عجله دارم با تاخیر18روزه یه ماه رو از دست دادم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دوفاستون رو بخورم این ماه؟

به نظر من بخور که منظم شی قرص بدی نیست ولی من نمیدونم چرا پریود نشدم ولی ایشالا به تو میسازه

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
لتروزول اینقدر تاخیر داره؟درد سینه وحشتناک دارم پری نمیاد.من عجله دارم با تاخیر18روزه یه ماه رو از د ...

عزيييييييزمممم

ميفهممت

مطمئني باردار نيستي؟؟؟

اخه درد سينت مشكوكه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
سقط هم خیلی سخت ولی روزی هزار بار میگم کاش وقتی کوچیک بود سقط میشد برای خودم ناراحت نیستم از این نار ...

حق داری عزیزم منکه ندیده بودمش اینقدر داغون شدم انشالا خدا خودش دل ماروهم شاد کنه. منکه بعضی وقتها میگم شاید لیاقت مادر شدن ندارم 😔

به نظر من بخور که منظم شی قرص بدی نیست ولی من نمیدونم چرا پریود نشدم ولی ایشالا به تو میسازه

من که لترو کامل بهمم ریخت.میگم شاید نسازه بهم این داروهای هورمونی.دفعه اولم از این کارا میکنم انگار خواب بودم.بعد از شش سال تصمیم گرفتم یه شبه هم نی نی میخام

عزيييييييزمممم ميفهممت مطمئني باردار نيستي؟؟؟ اخه درد سينت مشكوكه

هفته پیش از دادم.امروزم بی بی زدم منفی.قبل پری درد دارم معمولا

حق داری عزیزم منکه ندیده بودمش اینقدر داغون شدم انشالا خدا خودش دل ماروهم شاد کنه. منکه بعضی وقتها م ...

عزیزم نگو اینطوری.انشالله به زودی خدا یه عضو جدید به خانوادتون اضاف میکنه

حق داری عزیزم منکه ندیده بودمش اینقدر داغون شدم انشالا خدا خودش دل ماروهم شاد کنه. منکه بعضی وقتها م ...

این حرفو نزن عزیزم این بچه ها قسمتمون نبودن ایشالا خوا هرکی بچه میخواد بهش بده خدا هیچ کسو منتظر نزاره

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
من که لترو کامل بهمم ریخت.میگم شاید نسازه بهم این داروهای هورمونی.دفعه اولم از این کارا میکنم انگار ...

عزیزم درمانتو ادامه بده از خدا میخوام همین ماه نی نی بیاد تو دلت عزیزم مطمئن باش خیلی زود میاد

عزیزم درمانتو ادامه بده از خدا میخوام همین ماه نی نی بیاد تو دلت عزیزم مطمئن باش خیلی زود میاد

ممنون عزیزم.انشالله هیشکی انتظار بچه دار شدن نکشه.سخت واقعا

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز