2777
2789
عنوان

کاش صدسال پیش مرده بودم

155 بازدید | 22 پست

تحمل آدم هارو ندارم 

تحمل اتفاقات آخرالزمان رو ندارم 

جسم هامون بی وفاست 

آدم ها و دنیا خیلی بدتر بی وفاترن 

ای کاش یه خانم درستکار باایمانی بودم که صدسال پیش عمرش تموم شده و الان راحت کنار خدا بود

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همونو الان زندگی کن مهربون و درست

سعی میکنم همینطور باشم اما کوتاه فکری آدم ها شکستن های پی در پی دلم خیلی آزارم میده 

آدم ها طوری رفتار میکنن انگار خدایی وجود نداره

سعی میکنم همینطور باشم اما کوتاه فکری آدم ها شکستن های پی در پی دلم خیلی آزارم میده آدم ها طوری رفتا ...

اینا فقط یکی از نشون هاس که داریم به ظهور نزدیک میشیم.مرد شدن زن و زن شدن مردا.لخت و پتی شدن جماعت.خیانت ها و ... دیگه الانی ها پدر و مادر هامون نمیشن و مردم و همسایه مون مردم و همسایه قدیم نمیشن

اینا فقط یکی از نشون هاس که داریم به ظهور نزدیک میشیم.مرد شدن زن و زن شدن مردا.لخت و پتی شدن جماعت.خ ...

دقیقا همینطوره و وحشتناک تر اینکه تک تک اینا داره عادی میشه 

دقیقا همینطوره و وحشتناک تر اینکه تک تک اینا داره عادی میشه

اینا بخاطر اینه که دیگه کسی پدر و مادر خودشم آدم حساب نمیکنه و حرفی نمیتونن به بچه شون بزنن.بنظرت الان مادری میتونه به بچه ش تذکر بده؟

سعی میکنم همینطور باشم اما کوتاه فکری آدم ها شکستن های پی در پی دلم خیلی آزارم میده آدم ها طوری رفتا ...

یه مطلبی خوندم که وقتی آدم در چنین دورانی سعی کنه خود نگهدار از بدی ها و گناهان باشه ارزشش بالاتر و اجر و پاداش بیشتری داره 

آیه اله بهجت میگفتن که حوادث و اتفاقات آخرالزمان آنقدر سخت و پی در پی هست که آدم نمیدونه دعا کنه زنده باشه و ببینه یا اینکه زودتر از دنیا بره و به اون زمان نرسه 

عزیزم اما آدم در هر زمانی عمق وجودش و افکارش و دلش با خدا باشه و درد دل با خدا کنه در اوج سختی آرامش داره بقیه درسته در تلاطم اما ببین همچین شخصی آرومتر و از حوادث به دوره 

درسته ما ضعیف هستیم امت واقعا آدم‌های با ایمانی دیدم که آرامش دارن در این دوره ولی خیلی خیلی کمن 

اینا بخاطر اینه که دیگه کسی پدر و مادر خودشم آدم حساب نمیکنه و حرفی نمیتونن به بچه شون بزنن.بنظرت ال ...

آخه مادرا هم هم عقیده شدن دیگه باهاشون...

یه مطلبی خوندم که وقتی آدم در چنین دورانی سعی کنه خود نگهدار از بدی ها و گناهان باشه ارزشش بالاتر و ...

ایمان خیلییییییییییی قوی میخواد صبر داشته باشی توی این زمان 

و به خوب بودن و با ایمان بودن ادامه بدی 

خالص باشی 

در زمانه ای که نگه داشتن ایمان سخت تر از نگه داشتن هیزم داغ توی دسته...

بله حق با شماست 

چه عجب آدم هایی هم پیدا میشن ک به ظهور و...معتقد باشن

چرا فکر می کنید اینطور ادما نیستن.غیر اینه مرگ حقه و باید بریم؟ولی چطور زندگی کردن و چطور رفتن مهمه.من همیشه در جواب کسی که معتقد قیامت نیست ی جمله میگم اونم اینه که شما فک کن اون دنیا ۹۸ درصد دروغه.همون ۲ درصد اگه راست باشه چیکار میخوای بکنی؟میتوتی سرتو بالا کنی پیش خدا بگی خدایا شکر سالم زندکی کردم؟