2777
2789
عنوان

کاش صدسال پیش مرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 22 پست
آخه مادرا هم هم عقیده شدن دیگه باهاشون...

کی عقیه اینارو عوض کرده بنظرت؟تو تایپک خانم قبلی رو نگاه می کردی بببن چی نوشته؟من متاهلم ولی روی ی همکار اقام کراش دارم.بنظرت ریشه این چیزا چیه؟طوری با افتخار میگه تو عموم که من بعنوان مرد خجالت کشیدم.قبه همه چیزو شکستن

کی عقیه اینارو عوض کرده بنظرت؟تو تایپک خانم قبلی رو نگاه می کردی بببن چی نوشته؟من متاهلم ولی روی ی ه ...

نمی‌دونم واقعا چیشد که به اینجا رسید یهویی هم شدااااا انگار یهویی در عرض چند ماه پرده از روی فساد برداشته شد و همه چی عادی شد 

قبلا هر کاری هم میکردن پنهونی بود الان همه چی علنی با افتخار

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم واقعا چیشد که به اینجا رسید یهویی هم شدااااا انگار یهویی در عرض چند ماه پرده از روی فساد بر ...

کم کم نشد چند ساله با برداشتن چادر و لفظ امل بودن و تولید لوازم ارایشی و ایجاد حس مسابقه برلی زیبایی زنا و بعد مانتو های باز و چاکدارو کم کم مانتو کوتاه شد و مانتو برداشت شد بعد رفتن سراغ جوراب و جوراب ها رو به بهانه فشار به مچ پا و توقف خون تو مچ کوتاه کردن و الان شلوار ها سانت سانت بالا رفت طوری که دیگه سلوار نمونده و مردا هم کم کم از مردونگی در اومدن و اندولس جواب داده 

کم کم نشد چند ساله با برداشتن چادر و لفظ امل بودن و تولید لوازم ارایشی و ایجاد حس مسابقه برلی زیبایی ...

اره همینطوره ولی سیل بی حجابی و بی دینی و افتخار به دوری از مقدسات و تمسخرش یهویی بولد شد

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

اره همینطوره ولی سیل بی حجابی و بی دینی و افتخار به دوری از مقدسات و تمسخرش یهویی بولد شد

چون اتفافی افتاد که کسی نتونه بگه چرا اینو می پوشی و اگر تذکر بهش بده میشه بحثی.و اینطوره که نزدیک ظهوریم